Magic Photo Kft.

Magic Photo Kft.

Hajdú-Bihar megye

Cégbemutató

Vállalkozásunk 2012 februárjában alakult. Fő tevékenységünk a fotózás, a szoftver fejlesztés valamint a weboldal készítés.

Esettanulmány

A Divinus Zrt. két ingatlanalapot kezelő zártkörű részvénytársaság. A két alap összesen több mint 20 milliárd Forintos ingatlanállománnyal rendelkezik, így a keleti régió legnagyobb ingatlanokkal gazdálkodó szervezete. Az ingatlan portfólió nagy része a keleti országrészben található, de az egész országot lefedi (Debrecen, Nyiregyháza, Miskolc, Eger, Füzesabony, Pécs, Pilismarót, Budapest, Budaörs)
A Divinus Zrt. 100millió Forintos jegyzett tőkével rendelkezik.
A szoftver lefedi az ingatlan alapok teljes tevékenységét, főként az ingatlanok nyilvántartását, adásvételét, az egyéb tranzakciókat, deviza befektetéseket és ehhez kapcsolódó nyilvántartásokat, melyet a 2014. évi XVI. törvény a kollektív befektetési formákról és kezelőikről törvény ír elő.
Az alkalmazás a törvényi előírásoknak megfelelően fejlett jogosultság kezelő rendszerrel van ellátva, amely nem csak a jogosultságokat kezeli, hanem a hozzáférések biztonságára is nagy hangsúlyt fektet. Minden egyes adatbázist érintő tranzakció vissza kereshető és ellenőrizhető a programból is és MSSQL szinten is.
Az adatok rendszeres rögzítése révén az üzleti folyamatok követhetőek, tervezhetőek és befolyásolhatóak. Minden tranzakció végrehajtásához minimum két különböző jogokkal rendelkező személy jóváhagyása kell. Ezért a bevezetést követően csak a jól megtervezett és többszörösen jóváhagyott tranzakciók kerülnek megvalósításra. Így a tévedések és hibák maximálisan kiküszöbölésre kerültek minden egyes tranzakciónál. A valuta vétel vagy eladási megbízások az árfolyam ingadozások miatt így biztonságosan kezelhetőek.
A tulajdonosi kör a kimutatások révén mindig pontos információhoz jut az éppen aktuális pénzüyi állapotról.