ABSZOLÚT INFORMATIKA Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

ABSZOLÚT INFORMATIKA Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Abszolút Informatika Kft 2012-ben jött létre. Korábban a Progen Kft SAP üzletágaként tevékenykedett és mára jogutódjaként önálló tevékenységként végzi az ERP bevezetéseket a megszokott szakembergárdával. Mára a kis- és középvállalati szektor legstabilabb SAP partnereként működik. Minden, a csapatunkban dolgozó tanácsadó, fejlesztő és értékesítő számos sikeres bevezetési projekttel a háta mögött, több évtizede dolgozik a szakmában.

Ügyfeleink olyan szakértői partnerre találnak bennünk, amely a bevezetést követő támogatási, illetve későbbi továbbnövekedési szakaszban is gyorsan és rugalmasan tud a segítségükre lenni, mivel ugyanazon kollégáink működnek közre a későbbi feladatok megoldásában, akik a bevezetést segítették. Szakértőink felhasználják mindazt a közel két évtizedes tapasztatot, amit a több tucat SAP projektben szereztek. Az SAP rugalmas technológiájára építve felhasználóinkat az üzletviteli folyamatok széles palettáján, a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Esettanulmány

A harminc fős alkalmazotti létszámmal működő vegyipari cég nagy hagyományokra tekint vissza. Fő területe a kozmetikai ágazat, gyártási profilja saját termékek készítése és bérgyártása. Saját márkás készítményeik mind haza mind világviszonylatban elismertek. Több külföldi és hazai multinacionális áruházlánc gyógyszertár és drogéria forgalmazza termékeit.
Fő probléma különböző folyamatok szét tagoltsága, eltérő programok használata: kézi gyártmány lapok, rendelések rögzítése Excel tábla használatával, valamint a számlázás is egy másik programban történt. Az összehangoltság hiánya lassította a folyamatokat, nem tette lehetővé a hatékony és gyors munkát. Emellett az áttekinthetőséget is nagyban gátolta. A cég egyre növekvő keresletét ezek a megoldások már nem tudták kiszolgálni, a korszerűtlen megoldások veszélyeztették a versenyképes haladás lehetőségét.
A fent említett problémák kiküszöbölésére vezettük be a Sap Business One programot mely segítségével ezek a folyamatok egy integrált rendszeren keresztül könnyen áttekinthetővé és kezelhetővé váltak. A program nagy előnye hogy testre szabható így egyedi fejlesztéseket vezettünk be melyek a lehető legnagyobb hatékonysággal igazodtak a cég elvárásaihoz ezzel növelve a gyártási folyamatok és pénzügyi adminisztrációk hatékonyságát. Az adatbázis struktúra különböző mezőtípusokkal rugalmasan alakítható. A rendszer bármelyik eleméhez, adattáblájához egyszerű eszközökkel hozzáadható újabb adattípus. Teljes körű naplózással a bevitt adtok változásai könnyen nyomon követhetők. Engedélyeztetési és figyelmeztetés folyamatokkal a nem kívánt kivételes események kivédhetők és arról az illetékesek tájékoztathatók. Több beépített lekérdező segítségével egyéni lekérdezések végezhetők el bármiféle programozó tudás nélkül. A bizonylatképek tetszőlegesen testre szabhatok. A rendszer használata gyorsan megtanulható, mivel a beviteli felületek azonos logikával működnek, felépítésük konzekvens.