Fehér Rendszerház Informatikai Kft.

Fehér Rendszerház Informatikai Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Esettanulmány

Újonnan induló fordítóiroda, szeretne nemzetközi megrendelőket is kiszolgálni. A cég frissen alapított, 2 statisztikai fő és 3.000.000,- Ft alapítási tőkével rendelkezik. A cég üzleti terve, hogy az egyre jobban terjedő nemzetközi kereskedelemben tudjanak fordító irodai szerepkörben részt venni.
Szükségük volt egy olyan weblapra, ahol az ügyfelek irány adó árajánlatot azonnal tudnak kapni, és a regisztrált partnerekkel tudnak egy online felületen kommunikálni és az elvégzett munkákat átadni, esetenként új megrendelést kapni.
A weblaphoz a legmodernebb Html kódolást használtuk, ami nemzetközileg is elismert. Az oldal teljesen mobilbarát lett, így a világon bárhonnan tudnak rajta keresztül kommunikálni a partnerek. A weblap automatikus ajánlatkérője alkalmas a leendő partnerek teljes körű tájékoztatására. Az országváltó segítségével az aktuális országból (ahonnan megnézik az oldalt), a használt nyelvükön, vagy angolul jelenik meg az oldal. Magyarországon magyarul jelenik meg.
Beüzemelésre került egy ügyviteli rendszer, ahol tudnak a fordítók és az ügyfelek is kommunkiálni egymással. Lehet egyed projekteket létrehozni, és egyedi feladatokat, amiket a cégek ügyvezetői tudnak koordinálni.

Weboldal: