Clover Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Clover Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Clover Kft.-nél 2010-es megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az irodatechnikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi. Célunk, hogy az irodaellátást egy kézből megvalósítható legyen.
Gondolok itt az irodatechnikai berendezések értékesítésére, bérbeadására, javítására, valamint a hozzájuk kapcsolódó kellékanyag és papír ellátásra.

Temékeink

Esettanulmány

Partnerünk a 20 és 2000 m2 közötti üzletberendezése a specialitásuk. Ezzel foglalkoznak több, mint 20 éve. Irodabútor gyártással és nagykereskedelmi értékesítéssel foglalkoznak.
Partnereink üzlethelyiségéből kihozzák a maximumot: a lehető legrövidebb idő alatt. Szeretnék a nemzetközi megrendelőket is kiszolgálni. 7 éve alapított, 1 statisztikai fő és 3.000.000,- Ft alapítási tőkével rendelkezik. A cég üzleti terve, hogy az egyre jobban terjedő nemzetközi kereskedelemben tudjanak részt venni.

Szükségük volt egy olyan szolgáltatóra, akivel az irodaellátást egy kézből megvalósíthatja, az napi irodai munka zökkenőmentes lehet. Gondolok itt az irodatechnikai berendezések üzemeltetés, valamint a hozzájuk kapcsolódó kellékanyag és papír ellátásra.
A készített ajánlataik és egyéb dokumentációk az ügyfelek irány adó árajánlatot azonnal tudnak kapni, és a regisztrált partnerekkel tudnak egy online felületen kommunikálni és az elvégzett munkákat átadni, esetenként új megrendelést kapni.

A nyomtatáskezeléshez a legmodernebb technológiájú berendezéseket használtuk, ami nemzetközileg is elismert. A nyomtatni kívánt dokumentumaikat - kiadott árajánlatok, megrendelések, szállítólevelek, stb. - ,akár mobiltelefonról is elküldhetik közvetlen nyomtatásra ezzel megkönnyítve a napi munkájukat. Így bárhonnan tudnak kommunikálni a kollégáikkal illetve partnereikkel.