Centrum Computer Kft

Centrum Computer Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

2005 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére informatikai szolgáltatásainkkal. Gyors informatikai hálózatokat építünk, kamerás megfigyelőrendszereket telepítünk, rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk, szervizt és kisker-üzletet működtetünk, továbbá saját fejlesztésű adatmentő megoldásokat telepítünk, melyek biztonságot adnak a vírustámadások ellen. Kérje tanácsunkat, és mi felgyorsítjuk informatikai rendszerét!

Esettanulmány

Az élelmiszeriparban szolgáltató partnerünk központi-, és további 4 telephelyén IT infrastruktúra fejlesztést tervezett. Közel 30 db számítógépet használtak a termelésben és a gyártásban összesen. Ágazatunkban fokozottan érezhető az árverseny, így tudták, hogy a gyártást és az adminisztrációt kiszolgáló informatikai rendszer optimalizálása, gyorsítása, versenyelőnyt fog hozni számukra a piacon. Ezért felkértek bennünket az új rendszer megtervezésére és kialakítására.
A feladat a központi telephelyen gyors , és megbízható számítógépes hálózat kialakítása, szerverek telepítése, szoftverek beállítása a kívánt jogosultságokkal, adatmentés megoldása, a távoli telephelyek hálózatának rendszerbe kötése. Mindezt költséghatékonyan és értékálló kivitelezéssel.
Az optikai gerincvezetéknek a csillagpontos hálózatnak és a központi menedzselhetőségnek köszönhetően összeállt egy gyors informatikai hálózat. A telephelyeket VPN, titkosított kapcsolaton keresztül kötöttük a rendszerbe. Így azonnal láthatóvá váltak a termelésben működő mérésadatgyűjtő rendszerek adatai. A menedzsment kérésére egy központi információs ablakban egyszerre láthatóak a cég mutatói, ami nagyban megkönnyíti a gyors döntéshozatalt.
A termelést és az adminisztrációt támogató informatikai rendszer bevezetése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a partnerünk az ágazatán belül meg tudta tartani, sőt megerősítette piacvezető pozícióját.