INweb-Solutions Informatikai és Szolgáltató Kft.

INweb-Solutions Informatikai és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk weboldalak, webáruházak, web-alapú rendszerek tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. A kivitelezés mellett szolgáltatásunk része, az üzemeltetés, folyamatos karbantartás és a keresőoptimalizálás. Továbbá gondoskodunk arról, hogy a weboldalak ne csak a polcon porosodjanak, hanem közvetlen bevételtermelő eleme legyen a vállalkozásnak. Ehhez nyújt segítséget teljeskörű online marketing szolgáltatásunk.

Esettanulmány

Az esettanulmány során nem egy ügyfélnek, hanem egy multinacionális vállalat megbízásából az ő optikai parntereiknek készítettünk egy optikai menedzsment szoftvert. A partnerek darabszáma 30-40, mindannyian az optikai szektorban dolgoznak általában mikro vagy kis és középvállalkozásokról beszélünk.
Az önálló kisebb egységekben működő optikai szalonoknak, nincs önállóan akkora tőkéjük, hogy egy átfogó teljes körű vevő nyilvántartó szoftvert készítessenek, mely kiterjed a vevők, vizsgálatok, megrendelések, készlet, leltár, számlázás, direkt marketing funkciók teljes körű menedzselésére, ezér karolta fel ezt a problémát, az ő legfőbb beszállítójuk.
Webes alapokon, több mint 2000 óra fejlesztéssel, készült egy olyan optimai menedzsment szoftver, mely webes alapokon megvalósítja az előző pontban is kifejtett funkciókat.

A szoftver fő előnyei:
- digitális addattárolás (az adatok bárhonnan elérhetőek)
- komplex statisztika a kereskedelmi adatokról
- direkt marketing (email, sms promóció), bevétel növelés