Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

JetBrains ReSharper

(KER-SOFT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

10 db vásárlása esetén 5% , 20 db vásárlása esetén 7% kedvezmény.

A már meglévő licencekre érvényes continuity discount, azaz folytonossági kedvezmény is igénybe vehető. Ez második évben 20% harmadik évtől pedig 40% kedvezményt jelent.

Ára: 110 630 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

19,54 KB
2020-07-07

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A .NET fejlesztők közkedvelt eszköze, amely teljesen integrálódik a Microsoft Visual Studio kiadásaiba, valamint segítséget nyújt a C#, VB.NET, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML, XML és XAML kódok megírásában és javításában.

A ReSharper világszerte fejlesztők ezreinek munkáját könnyíti meg a kódellenőrző- és az automatizált újratervező (refactoring) eljárásokkal, a villámgyors navigációval és a kódolást segítő szolgáltatással. A ReSharper támogatja a fejlesztési és tervezési gyakorlatokat, és biztosítja a .NET alapú kódok folyamatos felügyeletét. Probléma esetén azonnal jelzést küld a fejlesztőnek, aki többféle korrekció közül választhatja ki a neki megfelelőt. Ezt egészíti ki a villámgyors navigációs- és keresési képesség, az automatikus kódgenerálás és az előre elkészített sablonok. ReSharper - Legfőbb jellemzők - Teljes integráció a Visual Studio 2005-tel, 2008-cal, 2010-zel és 2013-mal. - C#, VB.NET, XAML, JavaScript, TypeScript, XML, HTML, CSS, ASP.NET, ASP.NET MVC, NAnt, MSBuild és az XAML támogatása. - Praktikus eszköz olyan Microsoft keretrendszerekkel és platformokkal történő munkához, mint az ASP.NET, az ASP.NET MVC, a WinForms, a WPF, a WCF, a Windows Phone, a Silverlight és a SharePoint. - Kódanalízis, több, mint 1400 menet közbeni kód-vizsgálattal. - Könnyű navigáció és keresés, mely során bármelyik fájlhoz, típushoz vagy részlethez ugorhatunk. - Függőségvizsgálat látványos projekt hierarchiát bemutató grafikonos ábrázolással (mely menthető és később összehasonlítható). - Többnyelvűség támogatás. - Kódkönyvtárak felfedezése. Letöltheti az eredeti forráskódot a szerverekről, debug információk nélkül elemezhet könyvtárakat, vagy könyvtártípusok struktúráját építheti újra metaadatok alapján. - Egységtesztelés, mely során automatikusan megtalálja a projektben található NUnit és MSTest egységteszteket a könnyebb kezelés, futtatás és debug folyamatok érdekében. - Bővíthetőség. A NuGet alapú bővítménykezelő nagyban megkönnyíti a ReSharper bővítmények felderítését, telepítését és eltávolítását. - Parancssori utasítások támogatása egy ingyenes eszközzel segítségével. - Több mint 45 automatikus refactoring, hogy csökkenjen a duplikátumok száma, hatékonyabbá váljon a hierarchia felépítése, és átláthatóbbá váljon a projekt struktúrája. - A kód kitisztítás mely segít a redundáns kódok eltávolításában. - A ReSharper nagyban leegyszerűsíti a munkát a lokalizált erőforrásokkal, azzal, hogy teljes funkcionalitását kínálja a resx fájloknak, és hogy beépíthetővé teszi őket C#, a VB.NET, az ASP.NET, és a HTML kódokba.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban