Adatlap


Esettanulmány címe:
teljes válllatirányítási és online értékesítési rendszer
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
az étel házhozszállítás területén meghatározó piaci szereplő 100 főt meghaladó alkalmazotti létszám, budapesti telephelyen a gyártás, a kiszállítás országos
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
a társaság manuális működését kellett digitalizálni az ételek telefonon és futároknál történő megrendelését kellett online térbe irányítani, valamint az ételgyártás folyamatainak tervezésére, vezérlésére és ellenőrzésére kellett ellektronikus megoldás
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
megoldás: - a megrendelések online térbe kerültek - az ételgyártás folyamatai étlap tervezés, nyersanyag rendelés, főzési terv, cimkézés (a jogszabályi környezet miatt különösen fontos a cimketartalmak pontossága: összetevők mennyisége, allergének, mennyiségek, kalória), tálalás, szállítás menedzsment. előnyök: - az automatizált folyamatoknak köszönhetően jelentős humánerőforrás megtakarítás - a pontosabb tervezésnek köszönhetően kisebb, rövidebb ideig tárolt raktárkészlet, jelentősen kisebb gyártási veszteség - pontosabb jogszabályi megfelelőség