Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

EnWizard®2 LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELMI MODUL

(Innotransz Mérnöki Iroda Kft.)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Az EnWizard®2 teljes szoftver megvásárlás esetén kap 5 % kedvezményt.
Az EnWizard®2 vállalatirányítási ( ERP) szoftver, ezért a szoftver további Moduljának megvásárlása is igen ajánlható, mivel a szoftver képességei /funkcionális lehetőségei így használhatók ki. Az további modulok:
• ALAPMODUL és CRM MODUL
• VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MODUL

Ára: 300 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 285 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELEMMEL kapcsolatos adatok nyilvántartása és kezelése, elemzése. Jelentések készítése és hatósági jelentés fájlok generálása.

LEVEGŐTISZTASÁG-VÉDELMI MODUL A jogszabályoknak megfelelő levegőtisztaság-védelmi kódszótár-rendszer. Pontforrások és felületforrások műszaki adatainak kezelése. Pontforrások és felületforrások esemény adatainak kezelése: kibocsátások és üzemidők kezelése. Energiatermelő berendezések műszaki adatainak kezelése. Levegőtisztaság-védelmi alapbejelentések (LAL) kezelése és automatikus törzsadat frissítés. Folyamatos levegőtisztaság-védelmi adatok feldolgozása: órás, napi, havi és éves átlag adatok feltöltése az LM jelentéshez. Levegőtisztaság-védelmi éves bejelentések (LM) kezelése: automatikus jelentés generálás az adatok alapján. Levegőtisztaság-védelmi mérési adatok kezelése és jegyzőkönyvek becsatolása. Környezeti kibocsájtások számítása. Levegő környezetterhelési díj számítása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban