Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Eset Nod 32 Antivirus

(AZ-LAND KFT)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

csomagajánlat

10% kedvezmény az aktuális listaárból. 2 év vásárlása esetén 25%, 3 év vásárlása esetén 30% kedvezmény. Több licenc vásárlása esetén újabb kedvezmények.

Ára: 11 192 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 10 072,80 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

vírusvédelem

Telepítés helye

Telepített szoftver

ESET NOD32 Antivirus – ez egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabb verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet veszélyeztető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

ESET NOD32 Antivirus – ez egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabb verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet veszélyeztető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket. Az ESET NOD32 Antivirus egy teljes körű biztonsági termék, amely minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. Korszerű technológiánk a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más károkozók támadását anélkül, hogy visszafogná a rendszer teljesítményét vagy zavarná a számítógép működését. Szolgáltatások és előnyök Újratervezett felhasználói felület A 9-es verzió felhasználói felülete újra lett tervezve és egyszerűsödött a használhatósági tesztek eredménye alapján. A felhasználói felület szövegei és értesítései alapos ellenőrzésen estek át, és a felület már a jobbról balra író nyelveket (például héber és arab) is támogatja. Az online súgó az ESET NOD32 Antivirus termék része lett, és dinamikusan frissített támogatási tartalommal áll rendelkezésre. Vírus- és kémprogramvédelem Proaktív módon felismeri az ismert és a még ismeretlen vírusokat, férgeket, trójaiakat, rootkiteket, és megtisztítja az érintett fájlokat. A kiterjesztett heurisztikai észlelés korábban soha nem látott kártevőket észlel, így védelmet nyújt az ismeretlen fenyegetésekkel szemben, és még azt megelőzően semlegesíti azokat, hogy bármilyen kárt okozhatnának. A webhozzáférés-védelemés az adathalászat elleni védelemfigyeli a böngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (az SSL-t is beleértve). Az e-mail védelema POP3(S) és az IMAP(S) protokollon keresztül folytatott e-mailes kommunikáció felügyeletét biztosítja. Rendszeres frissítések A vírusdefiníciós adatbázis és a programmodulok rendszeres frissítésével biztosítható a legjobban a számítógép legmagasabb fokú védelme. ESET LiveGrid® (Felhőalapú megbízhatóság) A futó folyamatok és fájlok megbízhatóságát közvetlenül az ESET NOD32 Antivirus alkalmazásból ellenőrizheti. Eszközfelügyelet Automatikusan ellenőrzi az összes USB flash meghajtót, memóriakártyát, CDt és DVD-t. Letiltja a cserélhető adathordozókat az adathordozó típusa, a gyártó, a méret és más attribútumok alapján. A behatolásmegelőző rendszer Részletesen testre szabhatja a rendszer működését, szabályokat adhat meg a rendszer beállításjegyzékére, az aktív folyamatokra és programokra vonatkozóan, és pontosíthatja a biztonsági állapotát. Játékos üzemmód Elhalasztja a felugró ablakok megjelenését, a frissítéseket és minden egyéb, a rendszert igénybe vevő tevékenységet, hogy a rendszererőforrásokat a játékokhoz vagy más teljes képernyős tevékenységekhez őrizze meg.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban

Kérek egy ajánlatot 49 gépre Este Internet Security-t - Angol nyelven
390 000 Ft + 27% ÁFA ( 50 gép 1 év ) a neve megváltozott az újneve : ESET PROTECT Entry On-prem 2021-06-17 15:34:09