Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Rendszerfelügyelet

(Duna Information Service 2004 Információ, Technológiai és Szolgáltató Betéti Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

Ingyenes tanácsadás a felmerülő problémák megoldására. Konzultáció az informatikai rendszer olcsóbb, hatékonyabb, megbízhatóbb üzemelésének eléréséhez.

Ára: 50 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

internet hozzáférési szolgáltatás, Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, IT biztonsági tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Megfelelő IT támogatás híján pénzt és energiát veszíthet a különböző informatikai incidensek következtében. A rendszerek szakszerű üzemeltetésével és a különböző felügyeleti eszközökkel igyekszünk partnereink folyamatos és gördülékeny ügymenetét biztosítani.

Miért fontos Önnek, hogy számítógépeit profik üzemeltessék? A számítógépek egy beállítás után sokáig képesek látszólag probléma nélkül működni. Miért kell akkor üzemeltetés hozzájuk drága pénzért? Mert a számítógépek állapota és teljesítménye folyamatosan változik – jellemzően csökken – üzemeltetés nélkül! Még az irodai számítógépek is – minden gyártósorhoz hasonlóan – időszakos karbantartást igényelnek, különben veszítenek teljesítményükből, vírusokat szednek össze, a különböző telepített szoftverek frissítései összeakadhatnak, stb. és ekkor minden látható ok nélkül elfelejtik a nyomtatót, a beállítások látszólag maguktól megváltoznak. Minden perc, amit nem munkával töltenek munkatársai az irodán, Önnek ugyanúgy veszteséget termel, mintha leállna gyártósora a termelésben. A gyártósort vezérlő számítógépei leállásáról nem is beszélve.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban