Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

IT biztonsági tanácsadás

(HumanoIT Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A Modern Vállalkozások Programja (www.vallalkozzdigitalisan.hu) keretében szolgáltatási tevékenységünket igénybe vevő partnerek részére általános díjszabászunkból 27 % kedvezményt biztosítunk.
Kedvezményes díjunk 14.600 Ft /óra .

Ára: 20 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 14 600 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

IT biztonsági tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Feltört weboldal? Külső behatolási kísérletek? Adatszivárgás? A fent említett néhány példa csak töredéke cége biztonságát érintő veszélyek közül. Ezek megelőzése az egyik legsürgetőbb feladat minden cég életében. Teljes IT infrastruktúra átvilágítással feltárjuk az esetleges behatolási pontokat, majd konkrét megoldási javaslatokat teszünk, amelyek következtében rendszerét biztonságban tudhatja.

A következő problémákra, igényekre tudunk megoldást nyújtani a teljesség igénye nélkül: •IT-biztonsági szabályzat, katasztrófa- és üzletfolytonossági terv kidolgozása. •Behatolás tesztelés során feltárjuk rendszere sebezhető, sérülékeny pontjait. Ez hozzáférés nélkül, vagy minimális hozzáféréssel történik, annak érdekében, hogy külső támadó szemszögéből láthassuk a vizsgált rendszert. A feltárt problémákról jelentést készítünk és javaslatokat teszünk egy biztonságos rendszer kialakítása érdekében. •Amennyiben gyanúja van, hogy adatait, rendszereit jogosulatlanul használja valaki, valamint értékes adataihoz külső cég munkatársai is hozzáférnek és ezek szabályozására szeretne megoldást találáni, cégünk szakemberei sok éves tapasztalatból építkezve, a legjobb megoldás kialakítását garantálják. •Ha szeretné tudni, hogy adott időpillanatban ki, mihez, milyen joggal, mikor fér(t) hozzá, valamint azt is, hogy adott személynek, adott jogosultságokat ki, mikor és miért engedélyezte. •Ha filmszerűen szeretné visszanézni a felügyelt rendszerekhez hozzáférő felhasználók gépének történéseit. (Pl. Ki, mikor, milyen számlaszámra utalt?) Ha a felvett „filmben” a felhasználó által használt programok neve, a leírt vagy megjelenített szöveg kereshetősége is fontos az Ön számára. CISA és CISM minősítésekkel és gyártói vizsgákkal rendelkező szakembereink nyújtanak garanciát arra, hogy biztonsági kérdésekben kompetens és gyakorlatban is hatékonyan működő megoldásokat tudunk kialakítani.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban