Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Rendszerintegrációs szolgáltatások , tanácsadás

(HumanoIT Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A Modern Vállalkozások Programja (www.vallalkozzdigitalisan.hu) keretében szolgáltatási tevékenységünket igénybe vevő partnerek részére általános díjszabászunkból 35 % kedvezményt biztosítunk.
Kedvezményes díjunk 13.000 Ft /óra .

Ára: 20 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 13 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

HumanoiT Kft. fő tevékenysége az informatikai rendszerek, folyamatok optimalizálása, finomhangolása, valamint rendszerek üzemeltetése és támogatása. Elsősorban a meglévő rendszerek módosításával valósítjuk meg, de ha ez nem szolgálja ki a jövőbeli üzleti terveket, akkor új rendszerek szállításával és bevezetésével érjük azt el. Erősségünk a heterogén IT környezetek tervezése és kialakítása.

Rendszerintegrációs tevékenységünk folyamán, egyesítjük a meglévő rendszereit egyetlen egységes rendszerré. Eszközök, szerverek és munkaállomások, hálózati rendszerek, operációs rendszerek, adatbázis kezelők, valamint alkalmazások egységesítéséről van szó. Amennyiben szükséges bővítjük, tovább fejlesztjük a meglévő rendszerét. Tanácsadási tevékenységünk során felmérjük meglévő rendszerüket és javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, miként lehet azt egyszerűsíteni, de biztonságosan és hatékonyan üzemeltetni. Infrastrukturális, alkalmazás és üzleti szinten állunk ügyfeleink részére. Ennek keretén belül akár műszaki beszerzési specifikációk elkészítését, akár ügyfél oldali műszaki minőségbiztosítási feladatokat is vállalunk. Minden esetben az üzleti döntéshozók elvárásainak megfelelő, hatékony használatot biztosító megoldásokat ajánlunk és szállítunk és az általunk tett javaslatokra, illetve megvalósításokra garanciát is vállalunk. Szakértelmünk eredményeképpen ügyfeleinknél csökkennek a költségek, mérséklődik a kockázat, vagy növekszik az árbevétel. Technológiai partnereink: Atlassian, Balabit, Brocade, Dell, Fujitsu, Hitachi, HP, Oracle, SuperMicro, Veeam, Veritas, VMware .

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban