Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Laurel Törzsvásárlói rendszer (TVR)

(Laurel Számítástechnikai Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ingyenes konzultáció /bemutató/ keretében az igények felmérésével tudunk pontos árajánlatot adni. A rendszer modulárisan építhető, bővíthető, a modulok árai kedvezményesek. Csomagkedvezmény van.

Ára: 1 500 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 425 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Laurel cégcsoport saját fejlesztésű törzsvásárlói rendszerének alapvető feladata a vásárlói aktivitás serkentése, újabb vásárlók megnyerése. A rendszer előnye a kereskedő részére, hogy a törzsvásárlói adatbázis felépülésén túl adatokat gyűjt a vásárlási szokásokról. A rendszeren keresztül lehetővé válik a vásárlásösztönzés, pl. törzsvásárlói akciók lebonyolításával.

A Laurel cégcsoport saját fejlesztésű törzsvásárlói rendszerének alapvető feladata a vásárlói aktivitás serkentése, újabb vásárlók megnyerése. A rendszer előnye a kereskedő részére, hogy a törzsvásárlói adatbázis felépülésén túl adatokat gyűjt a vásárlási szokásokról. A rendszeren keresztül lehetővé válik a vásárlásösztönzés, pl. törzsvásárlói akciók lebonyolításával, az akciók kiértékelésének támogatásával. A TVR rendszerhez közvetlenül kapcsolódnak az értékesítési végpontok, a háttérrendszerektől függetlenül. A TVR kezeléshez szükséges adatokat a kasszák közvetlenül a TVR szervertől kérik el és a szervernek feladják a szükséges adatokat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban