Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ERPorium CLOUD vállalatirányítási rendszer

(IRODABERENDEZÉS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Partnereink egyedi igényeihez igazodva speciális, testre szabott csomagajánlatokat kínálunk, melyre kedvezményt is biztosítunk részükre.

Ára: 52 000 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 49 400 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Komplex, felhő alapú vállalatirányítási rendszer

A testre szabott és megfizethető vállalatirányítási rendszerek a vállalkozások életének és fejlődésének meghatározó motorja, ennek fényében cégünk a piac mindenkori igényeihez könnyen adaptálható és testre szabott megoldást kínál ügyfeleinek. Az ERPorium egy nagyszerűen skálázható, moduláris felépítésű, integrált, felhő alapú vállalatirányítási rendszer, amely bármilyen méretű cégek informatikájához hatékony, komplex, gazdaságosan bevezethető és üzemeltető megoldásokat kínál a vállalatirányítás szinte minden területén. A rendszer bevezetésével ügyfeleink számára lehetőség nyílik a belső kommunikáció és információáramlás a táv- és csoportmunka rendszer optimalizálására, továbbá a pénzügyi, számviteli és üzleti tevékenységek egyszerűbb és kezelhetőbb használatára. Az ERPporium termékcsaládunkat folyamatosan fejlesztjük, ügyfeleink szabadon eldönthetik, hogy a rendszer moduljai közül melyekre van szükségük a cég mindennapos tevékenységének lebonyolításához. Célunk, hogy a jövőben is folyamatosan fejlesszük és megújítsuk ezen szoftvercsaládunkat, valamint hogy előtérbe helyezzük ügyfeleink folyamatosan gyarapodó igényeinek kiszolgálását.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban