Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

AvERP Online Számlázó (NAV-megfelelőséggel)

(AvERP Magyarország, Zámbó-Ker Kft.)

Fő kategória: Egyéb szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Külön Online Számlázó Modul akár ingyen!!!
Az AvERP csomag közösen meghatározott tartalmának bevezetési árából 10% kedvezményt adunk. A csomaghoz ingyenesen adjuk az oktatást és a meglévő törzsadatok migrációját.

Ára: 1 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 900 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

számlázó szoftver

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Az AvERP professzionális és licencdíjmentes, új generációs, integrált vállalatirányítási rendszer. Már beépített Online Számlázóval! Önnek többé nincs szüksége különféle szoftverekre! Fejlett integrációjával az AvERP egymaga képes minden üzleti folyamatot vezérelni. Garanciával végezzük a bevezetéseket és a Támogatást. Az AvERP iparágfüggetlen, és a leggazdaságosabb!

A professzionális, licencdíjmentes AvERP vállalatirányítást egyre többen választják Európa-szerte. A siker nem véletlen: bármilyen cég teljes üzleti folyamatát megbízhatóan, valóban a szervezetre szabottan és rugalmasan meg tudjuk valósítani digitálisan - mindemellett a lehető leggazdaságosabban! Nemzetközi fejlesztői és felhasználói hálózat garantálja a folyamatos és a legszínvonalasabb naprakészséget és biztonságot. Az AvERP sikeresen ötvözi a nyílt és a zárt forráskódú ERP rendszerek előnyeit. Ennek köszönhetően egy új fejezetet nyitott a vállalatirányítási rendszerek életében, egy új generációs korszakot elindítva. A szakértői konzultációk a bevezetés előtt és alatt, az optimálisan automatizált feladatok valamint az egyszeres adatbevitel garantálják vállalatának a hatékonyabb működést. A szinte végtelen számú report, statisztika, kimutatás és automatikus figyelmeztetések segítségével a vezetőség „percrekészen” a vállalat ütőerén tarthatja a kezét. Mindezt pedig teljesen licencdíjmentesen! Önnek nem kell a licencekkel bajlódnia, nem veszi el az idejét az ezzel kapcsolatos adminisztráció, nem kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe, és teljesen ingyenes! Az AvERP Magyarország valódi garanciát biztosít a Rendszere bevezetésre: amennyiben nem valósítjuk meg a specifikációban közösen meghatározott feladatokat, akkor Önnek nem kell fizetnie semmit! Az AvERP egyediségének, teljes mértékű cégre szabhatóságának köszönhetően bármilyen iparágban biztosan megállja a helyét. Erős moduljaink a Partnerkezelés (CRM), Raktározás-Logisztika, Projektkövetés, Gyártástervezés-Termelésirányítás, Bérlet-Bérbeadás, Értékesítés-Kereskedelem, Pénzügy-Főkönyv-Könyvelés, Bérszámfejtés, Dokumentumkezelés (DMS), Vezetői Információs Rendszer (VIR), Üzleti Intelligencia (BI), stb. Az AvERP Magyarország kiemelt fontosságúnak tartja a Felhasználóinak biztonságát: a Supportra/Támogatásra nagy hangsúlyt fektetünk. Az aktuálisan legújabb operációs rendszerek alkalmazásakor sem szükséges a verzióváltás, mert elegendő csak az AvERP-keretprogramot módosítani. Az AvERP-keretprogram frissítése néhány órán belül elvégezhető. Közvetlen projektmenedzseri supportot, támogatást biztosítunk a Felhasználóink részére: az a kollégánk lesz a Felhasználó közvetlen kapcsolattartója, aki az AvERP rendszer bevezetését koordinálta. A közvetlen fejlesztői, programozói Helpdesk és hibaelhárítás előnye a közvetítők kiküszöbölésével a gyors, precíz és hatékony megoldás! Emellett fontos küldetésünk a Partnereink folyamatos fejlődésével párhuzamosan az AvERP-rendszerük mindenkori kívánalmakhoz igazítása. Önnek többé nincs szüksége különféle szoftverekre az üzletmenetének kezeléséhez, a fejlett integrációjával az AvERP egymaga képes minden folyamatot vezérelni! Az AvERP rendszer rugalmasan kapcsolódik bármilyen mobileszközhöz, külső szoftverhez, webáruházhoz is. Részfeladatok, egyedi megoldások programozását, bevezetését is vállaljuk. Különálló, speciális modulokat, modulrészeket is megvalósítunk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban