Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

OVIP vállalatirányítási rendszer

(Innovip.hu Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

Egyedi kedvezményt 15 felhasználó felett adható.

Ára: 0 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 0 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,35 MB
2020-03-04

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

kereskedelem, gépjárműjavítás
nem publikus
építőipar
nem publikus
egyéb szolgáltatás
nem publikus

Vállalatirányítási programunk készítésénél a hatékonyság volt a legfontosabb szempontunk. Modern, egyszerű felületén keresztül könnyedén kezelheti cégét egymással összehangolt moduljaink segítségével, amelyeket bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhet! Az OVIP kiemelt szakterülete a raktározás, a bolti- és online értékesítés és folyamat kezelés.

Az OVIP egy modern felületű, felhőalapú vállalatirányítási rendszer, melynek az alábbi moduljai érhetőek el: SZÁMLÁZÓ PROGRAM: Egyszerű, mégis jó számlázóprogramot keres? Akkor Önnek szól szoftverünk: ismerje meg a gyors és könnyű számlázást, valamint az automatizált számlázás világát, ráadásul helyhez kötöttség nélkül! Programunk 100%-ig megfelel a NAV előírásoknak. RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM Egy online program, mindenre kiterjedő termék- és készletkezeléssel! Legyen aktuális, naprakész tudása árukészletéről és a termékmozgásokról, bárhol is legyen éppen. Készítsen egyszerűen leltárt, használjon vonalkód leolvasót a termékfelvitelhez, szinkronizálja raktárait webshopjával! HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM Mikor, mennyi és hova? Ha vállalkozásában készpénz mozgás történik, nem működhet cége házipénztár nélkül! Kövesse és lássa át könnyedén készpénzes kiadásait, kérdezze le akármikor pénztára egyenlegét irányítson átláthatóan vállalatirányítási rendszerünkkel. PARTNERKEZELŐ PROGRAM Cége folyamatosan kapcsolatban áll különböző partnerekkel, nyilvántartásunkból bármilyen szükséges helyzetben előhívhatja adataikat egy gombnyomással! Kezelőnk rendszerezi és kezeli partnereit, más moduloknál átemeli azok adatait, így egyszerűsítve tovább az adminisztrációt! KIADÁSKEZELŐ PROGRAM Nehezen tudja már fejben tartani kiadásait? Bízza a rendszerezést programunkra! Kategorizálja kiadásait a könnyebb lekövethetőségért, tudja meg egy gombnyomással aktuális ÁFA egyenlegét vagy vállalkozása eredményességét! Éves és havi kiadások, tartozások megjelenítése, grafikonos formában is! BOLTI PROGRAM Egy kereskedelmi rendszer, amire minden bolttulajdonosnak szüksége van! Vonalkód leolvasás, termékfelvétel, gyors keresés, és még rengeteg funkció, amelyek meggyorsítják az eladók munkavégzését. DOKUMENTUMKEZELŐ PROGRAM Tárolja és kezelje könnyedén vállalata dokumentumait, egy helyen! Hogy egyszerűbb legyen a papírmunka kategorizálja és rendelje partnerekhez az éppen szükséges dokumentumokat, hogy mindig kéznél legyenek! NAPI FELADATOK PROGRAM Túl sok elintézendő feladatot kell fejben tartania? Használjon virtuális post-it-eket! Gyűjtse feladatait egy helyre, kategorizálja fontosság szerint, vagy ossza ki őket munkatársainak egy gombnyomással! Könnyen beállíthat emlékeztetőt is, így biztosan nem felejtődnek el az apróbb feladatok sem! MUNKANYILVÁNTARTÓ PROGRAM Munkalap? Anyagköltség? Számlakészítés? Költségkalkulátor? Minden egy helyen! Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lekövethető minden munkafolyamat lépésről lépésre, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen számlázhat! GYÁRTÁSI PROGRAM Gyártson vagy szedjen szét termékeket automatizáltan, készítsen folyamatkezelő receptúrákat egyszerűen! A raktárkezelőnkkel való szinkronizációnak köszönhetően pontos és hatékony eljárások alakíthatók ki, pillanatok alatt! Egy hatékony online vállalatirányítási rendszer kifejezetten gyártóknak!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban