Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

JetBrains WebStorm

(KER-SOFT Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

10 db vásárlása esetén 5% , 20 db vásárlása esetén 7% kedvezmény.

A már meglévő licencekre érvényes continuity discount, azaz folytonossági kedvezmény is igénybe vehető. Ez második évben 20% harmadik évtől pedig 40% kedvezményt jelent.

Ára: 47 730 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

19,54 KB
2020-07-07

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A legokosabb JavaScript IDE. Így hirdeti saját termékét a JetBrains és nem is lehet azt mondani, hogy ez túlzás lenne. A JetBrains WebStorm egy nagyon jól felszerelt JavaScript IDE, melyben minden megtalálható, ami az összetettebb kliens- és szerver oldali fejlesztéshez szükséges és amely elsőosztályú támogatást kínál JavaScript, HTML és CSS nyelvekhez, valamint az összes modern keretrendszerhez.

A WebStorm egy olyan szerkesztőt ad a webfejlesztők kezébe, ami valóban megérti a JavaScript, TypeScript, HTML, vagy éppen CSS nyelven írt kódot. A lehető legjobb kódolást segítő szolgáltatásokat nyújtja, melyek elsődleges célja, hogy elősegítsék a jó minőségű és egyben könnyen karbantartható kód előállítását. A WebStorm segítségével kiaknázhatjuk a JavaScript világ teljes funkcionalitását, olyan hasznos funkciókkal kiegészítve, mint az intelligens kód kiegészítés, újragyártás, a menet közbeni hibakeresés, a könnyű navigáció és a refactoring JavaScript-hez, TypeScrip-hez, stylesheet nyelvekhez, valamint mindegyik népszerű keretrendeszerhez (Web: Angular, React, Vue.js, Mobile: Ionic, Cordova, React Native, Server: Node.js, Desktop: Electron). A WebStorm alapvető eszköze a produktív és igényes webes fejlesztéseknek. JetBrains WebStorm - Legfőbb tulajdonságai - Intelligens JavaScript, HTML és CSS szerkesztő kódkiegészítéssel, szintaxis kiemeléssel, testreszabható formázási beállításokkal, hatékony navigációval, refaktorálással és menet közbeni hibaészleléssel - Széleskörű támogatást nyújt TypeScript, CoffeeScript, Dart, Less, Sass, Stylus, AngularJS, Angular 2, React, Flow, Meteor, Handlebars, Mustache, Web Components, Jade, EmmetCompass, és sok más technológiához - JavaScript hibakereső a Chrome-hoz és a Firefoxhoz, breakpointokkal, steppinggel és fram view-val. Teljeskörű hibakeresés a TypeScript, a CoffeeScript és a Dart kódokban - Intelligens kód felülvizsgálás gyorsjavaslatokkal, JSHinttel, JSLinttel és Google Closure Linter-rel - Hatékony Node.js hibakereső helyi és távoli alkalmazásokhoz, mely tartalmazza a V8 Debugger Protocol legújabb funkcióit is - Integráció Gulp, Grunt és npm scriptekkel - Live Edit üzemmódban az oldal újratöltése nélkül is láthatja a változásokat a böngészőben - Beépített HTTP kiszolgáló, REST kliens és Terminal - Verziókezelő rendszerek támogatása: Git, Subversion, Mercurial, CVS, Perforce és GitHub - Integráció számos hibakövető szolgáltatással - Kereszt-platform támogatás: ugyanazon licensz használható Windows, Mac OS X és Linux alatt is - Új Project Wizard olyan ismert sablonokkal, mint a Twitter Bootstrap és a Node.js Express App - Könnyedén konfigurálható FTP/FTPS/SFTP deployment

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban