Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

QS integrált ügyviteli rendszer adatimport csomag

(Számviteli Rendszer Számítástechnikai, Ügyviteli, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A kedvezmény az alapcsomagra vonatkozik, ha már rendelkezik kettőskönyvelő alapcsomaggal.

Ha ön nem rendelkezik, kettőskönyvelő alapcsomaggal, de a modullal együtt az alapcsomagot is megvásárolja akkor a kedvezmény mértéke, az értékhatártól függően több lesz.

Ára: 389 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 350 100 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

QS integrált ügyviteli rendszer adatimport csomag (csak a kettős könyvelő alapszoftverrel együtt használható) - Nav xml import vevői számlák importja bármilyen tetszőleges számlázó programból. - A banki tételek importja, a könyvelő programunkba egy gombnyomással importálhatók az utalások. - Szállítói számlák importja NAV 3.0! A szállító számla adatai is letölthetők a NAV szerveréről!

QS integrált ügyviteli rendszer adatimport csomag (csak a kettős könyvelő alapszoftverrel együtt használható) Nav xml import vevői számlák importja! Bármilyen tetszőleges számlázó programból beimportálhatja a vevő számláit! A könyvelő programunk univerzális nav.xml adatimportja képes bármilyen számlázó programmal együttműködni és az abban kiállított számlákat átvenni, lekönyvelni. A könyvelő program számla importja tudja kezelni a devizás számlákat is, egy devizanemben kiállított számlák esetén. Nálunk már régóta lehetséges a banki tételek importja A könyvelő programunkba egy gombnyomással importálhatók a vevői szállítói utalások, csekkes befizetések, bankkártyás tranzakciók, banki költségek. Az öntanuló mechanizmussal egyszerűen megoldható a banki tételek importja automatikus összepontozása, a tételek automatikus könyvelése. A rendszerünk teljeskörűen tudja kezelni a postai csekkes befizetéseket postai részlezetővel (PEK csomag) és a csoportos beszedési megbízás állományt. Szállítói számlák importja NAV 3.0! Mostantól nem kell kézzel rögzíteni sem a vevői, sem a szállítói számláit! Nem kell többé hajszolni az ügyfeleket a számlákért, nem lesznek elkésett, sem kimaradt számlák! Nálunk a vevő és a szállító számla adatai is letölthetők a NAV szerveréről! Miért rögzítene kétszer, ha egy gombnyomással le is töltheti az adatokat?

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

pénzügyi, biztosítási tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban