Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Kamerarendszer konzultáció - ingyenes

(MACROTEL Kft. ( it.hu))

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

Kamerarendszer konzultációs ingyenes szolgáltatási csomagunk tartalmaz egy óra konzultációt és egy alkalom helyszíni felmérést!

Ára: 0 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

206,04 KB
2021-02-24

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Ismerjük azokat a paramétereket/szempontokat, amelyeket jól körüljárva, Ügyfeleink igényeihez igazodó kamerarendszert tudunk kialakítani.

1) A kamerarendszerhez kapcsolódó igény kialakulásától egy jól működő rendszerig vezető út első eleme a személyes konzultáció, igényfelmérés. Erre a lépésre azért fontos időt és alkalmat szánni, és közben nagy hangsúlyt fektetni, mert itt derülnek ki azok a részletek is, amiket nem lehet lebeszélni, ráadásul az alaprajzok sem mutatják. A felméréskor összegyűjtött adatok és információk megalapozzák a következő lépéseket: 2) Koncepció megalkotása, műszaki megoldási javaslat 3) Megrendelés, hivatalos visszaigazolás, szerződés aláírása 4) A hálózat rendbetétele vagy kiépítése - ahol ez szükséges 3) Eszközök beszerelése 4) Karbantartás Milyen céllal működhetnek a kamerarendszerek? Néhány gondolatébresztő példa: Megfigyelés -Emberek számlálása -Emberek azonosítása, például beléptetési céllal -Térfigyelés -Rendszámok azonosítása, olvasása - ahol a kamerában lévő mesterséges intelligenciának köszönhetően valósul meg a cél, ami ilyen esetben lehet például kapunyitás, sorompó nyitás, logolás Riasztás -Hőmérséklet mérése (testhő vagy környezeti hőmérséklet) -Tűzveszélyes helyek figyelése – amikor a kamera tüzet lát (azaz nagy hőmérsékletet), akkor tud jelezni -Átlépések, határok belerajzolásával emberi mozgásra (keresztül lépésre) riaszt -Gyártási folyamatokban bekövetkező hibák észlelése, kiküszöbölése, feltárása -Megfigyelhető folyamatok ellenőrzése

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban

Mekkora vállalkozásoknak, milyen cégprofilnak javasolják?
Megkaptuk a teszt kérdést, az e-mailes értesítést még ellenőrzöm. 2021-08-10 11:51:29