Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ASK - Online kérdőív rendszer

(ASK FOR Piac- és Közvéleménykutató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ár:
Bevezetés díja + működtetés díja
Bevezetés díját a kérdőívek, valamint a hozzájuk tartozó kiértékelési algoritmusok elkészítése jelenti. Minimális megrendelés nincs, tehát akár 1 db kérdőívet is elkészítünk. Egy ügyfélnél jellemzően 8-10 különböző kérdőív javasolt, amivel lefedhető a működés mérése. Az ára tartalmazza mind a technikai, mind a szakmai supportot e-mailen keresztül.

Ára: 30 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 25 500 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

272 KB
2021-03-16
6,89 KB
2021-03-16

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az ASK ONLINE KÉRDŐÍV RENDSZER általános funkciói Adatgyűjtéseinek automatizálására használja ASK ONLINE KÉRDŐÍV RENDSZER termékünket. Vevőktől, partnerektől, szállítóktól, munkatársaktól kérdőívek segítségével tárolhat, gyűjthet, kiértékelhet, elemezhet termékeivel, szolgáltatásaival, cégével kapcsolatos információkat.

Az ASK ONLINE KÉRDŐÍV RENDSZER általános funkciói Adatgyűjtéseinek automatizálására használja ASK ONLINE KÉRDŐÍV RENDSZER termékünket. Vevőktől, partnerektől, szállítóktól, munkatársaktól kérdőívek segítségével tárolhat, gyűjthet, kiértékelhet, elemezhet termékeivel, szolgáltatásaival, cégével kapcsolatos információkat. Rövid leírás: A rendszer online kérdőívek létrehozására, és az online kitöltött kérdőívek kiértékelésére alkalmas. A kiértékelés eredményeképp létrejövő profillap számolt értékekeket, táblázatokat, grafikonokat, szöveges értékeléseket tartalmaz. Az ügyfél döntése alapján a rendszerbe már előre elkészített kész vagy az ügyfél igénye alapján készült teljesen új kérdőívek is beépíthetők. Kérdőív: Az ügyféligénynek megfelelő formában és tartalommal készített mérőeszköz. Minden kérdéshez külön választípus állítható be. Választípus: A kérdés megválaszolásával kapcsolatos technikai lehetőség (szöveges válasz, checkbox, legördülő lista, értékelőskála, táblázatból választás, csúszka, rangsorolás, stb) Felhasználó: háromszintű felhasználótípus létezik, beállítható jogosultsági szintekkel. A rendszerben regisztrált adminisztrátor, intézményvezető, szakember. Az adminisztrációs felülethez csak a felhasználóknak van hozzáférésük. Válaszadó: az a személy, aki a tesztet kitölti. A válaszadónak nincs hozzáférése a rendszer adminisztrációs felületéhez, csak a számára kialakított felületeket látja (tesztlista, kitöltendő tesztjeinek állapotát) és teszteket tölthet ki. Online: A rendszer a felhőben fut, így bárhol és bármikor, számítógépen, okostelefonon, tableten is lehet használni egy web-böngésző segítségével. Otthonról is: A válaszadó akár otthonról is kitöltheti a teszteket. A rendszer e-mailben küldi el a linket, amire kattintva indulhat a tesztkitöltés. Profillap: Tesztkitöltést követően egy gombnyomással elkészíthető a profillap, mely elérése jogosultsághoz kötött. Az értelmezést megkönnyítő többféle megjelenítési lehetőségek kínál a rendszer: táblázatok, szöveges kiértékelések stb. A rendszer eredményfüggő dinamikusan változó szövegblokkokat is meg tud jeleníteni. A rendszer lehetőséget kínál a profillap PDF-ként történő elmentésére és kinyomtatására is Bővíthetőség: A keretrendszerbe integrálható kérdőívek száma nincs korlátozva. Beállítható, hogy mely felhasználók mely kérdőívek használatához fér hozzá.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban