Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

TÉR-Ügyviteli Rendszer

(KIRULY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A feltüntetett ár egy átlagos rendszer ára. A végleges ár a kiválasztott moduloktól és az igényelt testreszabás mértékétől is függ.

Ára: 26 355 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 21 084 000 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

189,32 KB
2021-04-26

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A TÉR Ügyviteli Rendszer olyan komplex alkalmazás, amely egyaránt képes egy vállalat humánpolitikai folyamatainak, valamint bizonyos vállalatirányítási feladatainak támogatására is. Egymástól független modulok alkotják, amelyek a feladatok különböző területeire specializálódtak. Előnye, hogy mindig az adott ügyfél igényeihez testre szabott rendszer állítható össze, mely rugalmasan fejleszthető.

A TÉR Ügyviteli Rendszer egy olyan komplex alkalmazás, amely egyaránt képes egy vállalat humánpolitikai folyamatainak, valamint bizonyos vállalatirányítási feladatainak támogatására is. Egymástól független modulok alkotják, amelyek ezen feladatok különböző területeire specializálódtak. A rendszer központi modulja a „Törzsadatok modul”. Ehhez kapcsolódnak a rendszer további moduljai. A moduláris felépítés előnye, hogy mindig az adott ügyfél igényeihez testre szabott rendszer állítható össze, amely a feladatok bővülésével együtt rugalmasan képes fejlődni újabb és újabb modulok bekötésével. A TÉR rendszer következő modulokból állítható össze: Törzsadatok modul: Az alkalmazottak adatainak nyilvántartására, karbantartására szolgál. Személyügyi nyilvántartás: A céges AD-val szinkronizálni képes, komplex személyügyi nyilvántartó. Céges kommunikáció: Elősegíti a hatékonyabb belső információáramlást. Távollét adminisztráció modul: A teljes céges távollét nyilvántartást egy funkcióban összesítő modul. Igazodva a piaci igényekhez, illetve a Munka Törvénykönyvéhez, többféle munkavállalói távollét rögzítését támogatja. Teljes, átfogó képet ad az erőforrásokról. Munkaidőmegoszlás modul: Az adatok feltöltését a munkavállaló saját maga, vagy a kijelölt felettes is elvégezheti. Ez a projektmenedzsment támogatásán kívül a teljesítményértékeléshez is szolgáltat adatot. Teljesítményértékelés modul: Legyen szó akár teljes, 360 fokos értékelésről; akár lineáris, vezetői értékelésről a modul támogatja a felmerülő igényeket. A munkaidőmegoszlás modullal együtt a leterheltségi adatok is kinyerhetők. Toborzás modul: A teljes toborzási folyamatot támogatja, az önéletrajzok beérkezésétől a felvételi folyamaton át a döntés megszületéséig hatékony felületet biztosít a felvételben részt vevő területek együttműködéséhez. Pályázat nyilvántartó modul: A céges pályázatok és beszerzési eljárások adminisztrációját támogató rendszermodul, mely a pályázat nyilvántartás mellett a különböző ajánlatok státuszát is kezeli. Szerződés tár modul: Iratkezelő (Iktató) kapcsolattal is rendelkező szerződés-nyilvántartó modul, mely kezeli a szerződések közötti kapcsolatokat, az események adminisztrációját, segíti a szerződéses feladatok határidőfigyelését, teljesülésük nyomon követését. Raktár modul, Eszköz- és Anyagraktár modulok: A különböző raktárak kezelésére, valamint a vállalat eszközeinek/anyagainak nyilvántartására szolgál. Gépjármű nyilvántartás modul: Célja a vállalat járműveinek adminisztrálása valamint karbantartási emlékeztetők küldése. Funkciói: Új gépjármű felvitele, adatai, szerkesztése, üzemeltetés, eladás. Költségnyilvántartás modul: A projektekhez tartozó költségek nyomon követésére szolgál. Projekt támogatás és erőforrás tervezés modulok: A projektadatok nyilvántartására, a projektek előmenetelének karbantartására szolgál, lehetőséget biztosít a projektre történő erőforrás allokációra. Riportok: A felvitt adatokból átlátható kimutatásokat nyerhetünk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban