Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Adatvédelmi és Információbiztonsági audit

(L Tender-Consulting Kft.)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

A vizsgálat gazdálkodó szervezet adatvédelmi kötelezettségeinek feltérképezése és kötelezettségek teljesítésével összefüggő szóbeli tanácsadás. A felsorolt tevékenység szolgáltató vállalkozásunk számára költségeket jelent ( pl. jogász kollegák óradíja, útiköltsége stb.) melyet ebben az esetben nem számlázunk ki. Ez az első felmérés és tanácsadás az érdeklődő vállalkozás számára díjtalan.

Ára: 825 500 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 742 950 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Tudásmenedzsment , egyéb, Egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

6

szállítás, raktározás
DHL Express Magyarország Kft.
művészet, szórakoztatás, szabad idő
Debreceni Sportcentrum Nonprofit Közhasznú Kft
feldolgozóipar
AQUARIUS AQUA KFT
mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt.
szállítás, raktározás
HO-MÁHR Trans Kft.
feldolgozóipar
Taravis Kft

Cégünk a vállalatok jogszerű működéséhez, a belső szabályozásokhoz kínál megoldásokat. A személyes adatok védelme a 2011. évi CXII. tv. (Infotörvény) által kijelölt kötelezettségekben rögzített, a megfelelő belső szabályrendszerek kialakításához nyújtunk támogatást. Ezek gyakorlatilag minden hazai vállalkozást érintenek, még ha kevéssé is jutnak el e kötelezettségek az érintettekhez.

Személyes adatok védelme, vállalati szabályozás Az L Tender-Consulting Kft. a compliance terület tanácsadójaként az adatvédelem, vállalati szabályzatok készítésének területén nyújt támogatást és szállít megoldásokat ügyfelei számára, de az ezekhez kapcsolódó szükséges szakmai képzések megszervezésével és megtartásával is áll megbízói rendelkezésére. Az L Tender-Consulting Kft. zászlójára tűzte az információs önrendelkezési jogot , amikor 2011-ben megjelent, majd 2012. január 1-jén hatályba lépett az Infotv., azaz a 2011. évi CXII. törvény. Az elmúlt immár több mint öt évben sok száz helyre – a legnagyobb termelőcégektől a legkisebb önkormányzatokig, a társadalmi felelősségvállalási programunk során pedig még az iskolákba is – vittük a hírét a törvénynek, feleltettük meg az adatkezelőket a jogszabályi előírásoknak. Missziónk kettős: egyrészről (adatkezelő) partnereinket védjük az személyes adatvédelmi hiányosságokból fakadó jogsértésektől és az ezekből származó többmilliós bírságoktól, segítjük e jogterületen a maximális jogkövető magatartás rutinná válását, másrészről azonban minden érintett egyén személyiségi jogait is magas szintű védelemben részesítjük a kialakított és jól működő adatvédelmi rendszereknek köszönhetően. Sokan még mindig nem tudják, hogy vonatkoznak rájuk az előírások, pedig aki munkavállalókat foglalkoztat, sőt, őket valamilyen formában ellenőrzi, esetleg vagyonvédelmi céllal kamerarendszert üzemeltet, a szolgáltatása természetes személyek számára is elérhető, adatbázissal dolgozik, máris automatikusan adatkezelővé válik, és a belső szabályozás, adatkezelések bejelentése a szakhatóság felé szükséges elvárás lesz.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban