Adatlap


Esettanulmány címe:
Mérleges standolás/leltározás a vendéglátásban
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Nagy forgalmú bár, széles italválasztékkal.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Az italok standolása során a korábban használt módszerek mellett jelentős volt a pontatlanság, a veszteség és a minőség romlás. További probléma volt a standolás időigényessége.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A bevezetett mérleges standolás során az üveget rá kell helyezni a mérlegre, majd a vonalkód olvasóval le kell olvasni a címkén lévő vonalkódot. az olvasást követően a leltáríven megjelenik a mért mennyiség. A mérés/standolás jelentősen pontosabb és jelentősen kevesebb időt vesz igénybe.