Regisztráció vállalkozásoknak

A hazai kis- és középvállalkozások nagy hányada tisztában van azzal a robbanásszerű infotechnológiai fejlődéssel, amely napjainkban végbemegy. A kutatások mégis azt támasztják alá, hogy a vállalkozások sok esetben a fejlesztéseiket nem ezen a területen valósítják meg, európai versenytársaikkal szembeni lemaradásuk az infotechnológiai eszközök, módszerek alkalmazásának területén egyre növekszik.

A Modern Vállalkozások Programja azzal a küldetéssel jött létre, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára segítséget adjon a korszerű informatikai megoldások, eszközök megismerésben, azok bevezetésében, kiválasztásában.

Egy megyei szinten elérhető 29 fős tanácsadói hálózat tagjai készséggel segítenek a cégek informatikai átvilágításában, javaslatot tesznek fejlesztésekre. A Modern Vállalkozások Programja megyei és járási szinten is elérhető rendezvénysorozat keretében biztosít lehetőséget a cégek vezetői, döntéshozói, munkatársai számára abban, hogy megismerjék a legújabb fejlesztésű informatikai eszközöket, szoftvereket, módszereket.

A program keretében több száz minősített szállító egyedi ajánlata ad lehetőséget arra, hogy a vállalkozások díjmentesen vagy jelentős kedvezmény igénybevételével vezethessenek be korszerű informatikai megoldásokat cégüknél.

Keresse tanácsadónkat, tekintse meg a program partnereinek kedvezményes ajánlatát, vagy jöjjön el rendezvényeinkre és Vállalkozzon Ön is Digitálisan!