A Programban Digitálisan Felkészült minősítést megszerző vagy az MVP rendezvényeken résztvevő vállalkozások egyes infokommunikációs pályázatokban a kiíráshoz képest magasabb támogatási mértéket érhetnek el.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) területi korlátozása alapján, a Modern Vállalkozások Programja kizárólag olyan vállalkozások számára nyújthatja szolgáltatásait, amelyek rendelkeznek Budapesten kívüli székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel, illetve azo(ko)n legalább 1 fő foglalkoztatottal. A Pest megyei székhellyel, telephellyel, fiókteleppel rendelkező vállakozások csak a pályázati szoftverekkel kapcsolatos árkalkulációs szolgáltatást vehetik igénybe.

Amennyiben a vállalkozása székhelye a Közép-Magyarország régióban található, de rendelkezik attól eltérő régióban (fővárosi székhely esetén Pest megyében) ffiókteleppel, kérjük, - a regisztrációs email visszaigazolását követően - legyen szíves a kért adatokat az űrlapon megadni és kérjük, hogy nyilatkozzon az ott foglalkoztatottak számáról.


Később további kapcsolattartókat is megadhat