Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

EATRAC security

(Checksum Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A fenti ár az alaprendszert és az első éves licenszdíjat tartalmazza. Az azt követő évek licensz díja a fenti kedvezményt figyelembevéve 540.000 Ft , mely ár nemcsak a szoftver licensz díját, de a felhőalapú szolgáltatás üzemeltetési díját is tartalmazza.
Egyedi fejlesztéseket 9.500 Ft+ÁFA óradíjon vállalunk, amiből 10% kedvezményt biztosítunk a modern vállalkozások programja keretében.

Ára: 3 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 325 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

internet hozzáférési szolgáltatás, CRM, Gyártástámogatás , Táv- és csoportmunka támogatás, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Szolgáltatás menedzsment , kép- hang- és videó kezelés, egyéb, Számítógép, Mobileszköz

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az EATRAC security rendszer biztonságtechnikai cégeknek nyújt megoldást, különös hangsúlyt helyezve a megbízó információs igényére és a valósidejű, gyors adatrögzítésre.

Enterprise Asset Tracking and Management Solution™ - Vállalati Eszköz Követő és Kezelő Rendszer - valós idejű megoldás valós idejű igények kiszolgálására. Egyedi, ágazat-specifikus szoftver megoldásokat nyújtunk, mellyel telephelyeiről napra – másodpercre pontos információkkal a rendszeres és rendkívüli beavatkozásait gondosan tervezheti, online beavatkozhat, értékelhet, munkát adthat ki, illetve hozzáférést biztosíthat a szükséges információkhoz. Az EATRAC security rendszer vagyonvédelemmel, kiterjedt, egymástól földrajzilag független, nagy távolságra lévő objektumok ellenőrzésével megbízott, vagy azt önállóan ellátó vállalatoknak nyújt online, azonnali információs, tevékenységorientált megoldást. Az EATEAC rendszerre fejlesztett security szolgáltatás csomag használata teljes körű követést ad a QR kóddal azonosított objektumok, eszközök állapotáról, beavatkozás szükségességéről, alkalmas a terepen dolgozó kollégák azonosítására, beavatkozási szintek meghatározására. Kiváltja a helyszíni papírmunkát, online hozzáférhetővé teszi a jelentéseket, dokumentációkat, természtesen előre megadott jogosultsági szintek szerint. A QR kód egy kapu, segítségével meghívott URL-len dokumentumok érhetőek el, bejegyzéseket, hibajegyeket, jelnetéseket lehet formalizált módon létrehozni. Lehetővé teszi minden egyes tevékenységhez tetszőleges elektronikus dokumentum csatolását, valamint a csatolt dokumentumok központi helyre történő letárolását. A rendszer biztosítja a dokumentált kommunikációt és adminisztrációt az olvasási (felhasználási) hely és a szolgáltatási hely között, segítve az aktuális tevékenységet. A felhő alapú rendszer biztosítja, hogy munkatársai a terepen, távoli objektumokban, illetve a központi irodákban, az Ön által megadott jogosultságnak megfelelően információkat, feladatokat kezelhessenek. A rögzített információk alapján a jogosultsági szinteknek megfelelő adatelérés, adatkezelés igény szerinti kimutatások, statisztikák, lekérdezések lehetőségét biztosítja, formájuk kötetlen – meglévő riportrendszerekhez vállalatirányítási szoftverekhez kapcsolható. A rendszer technikai követelményei: iroda, internetelérés (asztali vagy mobil eszközön), terepen internetelérés (mobil eszközön – telefon/tablet), valamint kamera és QR kód olvasó a smart eszközön.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban