Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ESET Endpoint Security Business Edition

(Kovács Ferenc e.v (Kovács Telefonszalon és Informatika))

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Minimálisan 5db licensz rendelhető. A feltüntetett ár 1db licenszre vonatkozik. A modern vállalkozások programjában résztvevő ügyfelek részére ingyenes beüzemelést és tanácsadást biztosítunk.

Ára: 13 200 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 11 880 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

vírusvédelem

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
Készenlét Zrt 8500 Pápa, Mozsár u. 14
pénzügyi, biztosítási tevékenység
Klíring Kft 8500 Pápa, Mozsár u. 14
területen kívüli szervezet
Elekthermax Nagykonyhai Kft. Pápa

Az ESET Endpoint Security Business Edition licenc négy számítógépnél nagyobb hálózatok esetében alkalmazható. Ez a licenckonstrukció nem csak a munkaállomások védelméről gondoskodik, hanem magában foglalja a szintén megújult, az ESET termékek központi adminisztrációjára szolgáló ESET Remote Administrator szoftvert is.

Az ESET Endpoint Security vírus- és kémprogramvédelme a díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, amely az ESET összes programjában bizonyította már megbízhatóságát. A program védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Endpoint Security a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el. A szoftver újratervezett beállításokkal és kezelőfelülettel biztosítja a könnyű használatot és új és továbbfejlesztett funkciói segítségével számítógépének ellenőrzése és az új kártevők felismerése még gyorsabbá és hatékonyabbá vált.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban