Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vip Box ügyviteli rendszer

(FALCON-SOFT Fejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

egy szoftverbemutató keretében ingyen bemutatjuk Önöknek a VIPBox funkcióit.

Ára: 450 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 405 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A VIPBox egy magyar fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszer, mely tartalmazza mindazon funkciókat melyek a kis- és középvállalkozások számára szükségesek a mindennapos használat során. A demó verzió korlátozások nélkül letölthető és kipróbálható.

A VIPBox ügyviteli rendszer korszerű, egyedi megoldásokkal nyújt teljes támogatást a kis- és középvállalkozások számára az alapfolyamatoktól a pénzügyi, számviteli és kontrolling tevékenységekig. A VIPBox 100%-ban magyar termék és a fejlesztés első lépésétől kezdve határozott cél volt, hogy minden területen alkalmazható, egyedi igényeket kielégítő, jogszabályt követő rendszer jöjjön létre. A VIPBox segítségével minden pillanatban rendelkezésre állnak a cégvezetéshez szükséges információk, így Ön kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. Moduljai (kereskedelem, beszerzés, készletkezelés, logisztika, iktatás, ügyfélszolgálat, pénzügy, kontrolling) folyamatosan újabb funkciókkal egészültek ki, hogy a mai modern, gazdálkodó szemléletű ügyfelek igényeit tökéletesen kielégítse. Szolgáltatásaink között biztosítjuk a folyamatos követést, mely segítségével a jogszabályi változásoknak megfelelően naprakészen tarthatja rendszerét. Szakembereink állandóan készen állnak a napi kérdések és problémák megoldásában. Felhasználva a mai informatikai technológiákat akár távoli asztal segítségével, helyben oldjuk meg felmerült igényeket.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban