Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SolidCAM Professional csomag

(EuroSolid Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

SolidCAM Professional csomag tartalmaz 2.5D és 3D maró modult, 4-5 indexált tengelyt, alakzatfelismerést, szimulációkat 1 év szoftverkövetéssel valamint 1db személyre szabott posztprocesszort (tetszőleges vezérlésre) és egy 4 napos képzést max. 2 fő részére.

Ára: 2 990 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 691 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A SolidCAM komplett CNC megmunkálási megoldás SOLIDWORKS-be integrálva. A tökéletes integrációja révén nemcsak az egyszerű és gyorsan elsajátítható kezelőfelület segíti a gyors és átlátható munkát, de a SOLIDWORKS modellekkel való teljes asszociativitás kihasználásával jelentősen csökkenthető a modellváltozások lekövetésére fordított munka.

A SOLIDWORKS-höz hasonló egyszerű használhatóság és kezelőfelületen készíthetőek el a teljes asszociativitást biztosító fejlett 2.5 maró szerszámpályák, akár indexált vagy folyamatos 4 tengely használatával is. Így ezen modul használatával lehetőség nyílik a többirányú marást igénylő alkatrészek 2.5D-s alakzatainak hatékony marópályáinak tervezése mellett a folyamatos C-tengelyű mozgást igénylő megmunkálások tervezésére is. 2.5D, 3D-s indexált marópályák tervezésének idejét a szinte „egy kattintásos” nullpontfelvétel segítségével gyorsíthatjuk meg jelentősen, így a teljes 2.5D, HSS, HSM szerszámpályák rendelkezésre állnak a többirányú szerszámpályák készítésekor, illetve maradékanyagok keresésekor. A SolidCAM-ben lehetőség van a legkorszerűbb multi-funkciós gépek használatára is, így akár a legfejlettebb többorsós, több szerszámmal egyszerre dolgozó, tetszőleges kinematikai felépítésű gépek is egyszerűen, és hatékonyan programozhatóak. Az intelligens maradékanyag meghatározás segítségével akár marási és esztergálási műveletek között is egyszerűen készíthetőek hatékonyabb szerszámpályák, ezzel rövidebb ciklusidők biztosíthatóak.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység

Kérdések a termékkel kacsolatban