Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Frézer Vállalatirányítási Rendszer

(Hardbit Kereskedelemi Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 20 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 19 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Cégünk egy komplett vállalatirányítási rendszert kínál kifejezetten középvállalkozások számára. A vállalatirányítási rendszer csomagban megtalálható minden olyan modul, amely a vállalkozások nagy részének tevékenységét teljes mértékben lefedi. A rendszer teljesen integrált és könnyen kezelhető a felhasználók részére.

A mikro vállalatirányítási rendszer moduljai: CRM, gyártás, controlling, beszerzés és logisztika, pénzügy, könyvelés és bérszámfejtés. Kiegészítő funkciók a vállalatirányítási rendszerhez: mobil eszköz integráció, táv-és csoportmunka. Minden vállalatnak egyedi igényei vannak, ezért vállalatirányítási rendszerünk modulárisan felépített. Minden vállalkozás megtalálja azokat a funkciókat, amelyeket alkalmazni szeretne a vállalkozásában. A rendszer moduljai teljesen integráltan helyezkednek el, így nincs szükség arra, hogy egy adatot többször bevigyünk a rendszerbe, mert minden modul összeköttetésben áll. Rendszereinkben teljesen egyedi jogosultsági szintek állíthatóak be, így minden dolgozó csak azon adatokhoz fér hozzá, amelyhez jogosultságot kapott. A program kezelhetőségét tekintve egyszerű, a fejlesztés során törekedtünk arra, hogy a felhasználók könnyen boldoguljanak a programban és csak azokat a menüpontokat és funkciókat lássák, amelyre szükségük van, illetve amelyekhez rendelkeznek hozzáféréssel. A Frézer Vállalatirányítási rendszer helyben telepített, illetve felhő rendszerben is elérhető.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban