Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Informatikai rendszergazdai szolgáltatás

(Lansoft Trade Informatikai Kft.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Átvesszük a válláról a terhet! Bízzon meg minket a teljes infokommunikációs és dokumentumkezelési eszközparkjának üzemeltetésével. Kérjen speciális, testre szabott árajánlatot még ma!

Ára: 4 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás, egyéb

Referenciák

1

adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Benke Csaba

Informatikai rendszergazdai szolgáltatás. Az üzemelő szervezetek életében kiemelt fontossággal bír az informatikai támogatás, még akkor is, ha ez nem egyértelmű a felhasználók számára. Ide írhatnánk néhány példát a felmerülő problémákról, de minden bizonnyal már Ön is találkozott ilyesmivel.

Az üzemelő szervezetek életében kiemelt fontossággal bír az informatikai támogatás, még akkor is, ha ez nem egyértelmű a felhasználók számára. Ide írhatnánk néhány példát a felmerülő problémákról, de minden bizonnyal már Ön is találkozott ilyesmivel. Tehát kiemelten fontos a szervezet nyugodt működéséhez a megbízhatóan üzemelő és munkafolyamatokat támogató informatikai rendszer, mely a céget támogatja a fejlődésében is. A Lansoft Trade Informatikai Kft. közel 20 éve rendszerüzemeltetéssel is foglalkozik, munkatársaink magas szakmai minősítései és a gyakorlati tevékenységek során eltöltött órák száma már önmagában is garancia a megbízható üzemeltetésre. Sok cégnek és vállalkozónak okoz problémát, hogy egyszerűen nem tud megfizetni egy magasan kvalifikált informatikai szakembert. Ezen probléma megoldásában szeretnénk segíteni Önnek. Cégünk az alábbi informatikai üzemeltetési szolgáltatásokat ajánlja figyelmébe. Rendelkezésre állás Rendelkezésre állási szolgáltatásunkat olyan esetekben érdemes igénybe venni, ha rendszergazdája nem minden esetben áll rendelkezésre, vagy nincs senki, aki megoldaná az informatikai rendszerrel kapcsolatos problémákat. Teljes körű informatikai üzemeltetés Teljes körű informatikai üzemeltetési szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akiknél nem szükséges egy állandó rendszergazda jelenléte, viszont szeretnének egy megbízhatóan működő informatikai rendszert. Outsourcing szolgáltatás Ez valójában egy hosszú távú együttműködést jelent a partnerrel, amely során mindkét fél számára biztosított mind a szakmai és pénzügyi biztonság, mind pedig a tervezhető kötelezettségvállalás. Szakértelem – Rugalmasság – Alacsony árak

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban