Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Hotelsystem3 - Szállodai ügyviteli rendszer

(Hotelsystem Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ajánlatainkat minden esetben az ügyfél tényleges igényei alapján kalkuláljuk! A pályázat keretében minden ügyfelünknek a listaárból 5% kedvezményt valamint a kiszállás és betanítás díjából 10% kedvezményt adunk!

Ára: 11 300 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 10 735 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Hotelsystem3 ideális megoldás minden olyan vendéglátó számára, aki teljeskörű adminisztrációval, naprakész, pontos információkkal kívánja támogatni többszáz szobás szállodáját, vagy a barátságos családi panzióját.

Szoftverünk harmadik generációja most minden eddiginél könnyebben boldogul a kihívásokkal, nincs többé hosszú várakozás a recepció pultjánál. Vendégei mostantól zavartalanul pihenhetnek és Ön is nyugodt lehet, hiszen szállodája jó kezekben van minden pillanatban. Szoftverünk áttekinthető felülete segítségével minden érdeklődőt pillanatok alatt kiszolgálhat, az új funkciók pedig ergonómiát adnak a profi ügyfélkezelésnek. Rögzítsen foglalást néhány kattintással! A szobatükör képernyőn áttekintheti az aktuális és jövőbeli foglalásait, a szabad és foglalt szobákat és minden olyan információt, amely az adminisztráció hatékonnyá tételéhez szükséges. Ha a lakó úgy szeretné, egy egyszerű fogd és vidd (drag&drop) funkcióval pillanatok alatt átköltözhet egy új szobába, valamint egyetlen kattintással intézhetjük az érkezést és a távozást is akár csoportosan is. A rendszer automatikusan állítja össze a visszaigazoló levelet a foglalás paramétereivel és küldi ki a pihenni vágyónak. A nagyméretű információs ablaknak köszönhetően a foglalás minden információja elérhető a képernyőn anélkül, hogy azt megnyitná. A Hotelsystem3 NAV megfelelő számlázással biztosítja, hogy adóhatályos, hivatalosan is elfogadott számlát adhasson ügyfeleinek. Előleg adása esetére is van megoldásunk, a rendszerünk támogatja a funkciót. A szobaszámlát pontosan vezeti, automatikus kapcsolata van a Gastrosystem3 éttermi ügyviteli rendszerrel.A szoftver naponta összesítést, forgalmi jelentéseket készít, a kijelentkezéskor ezekről tetszőleges pénznemben tételes összesítőt nyomtathat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás

Kérdések a termékkel kacsolatban