Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Babilon - Kitchen Master

(Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Rendelt moduloktól függő árképzést alkalmazunk. Az ár a teljes komplett rendszerre vonatkozik. Modulonként is megvásárolhatóak a szoftver, erről bővebb tájékoztatást kérjen a kapcsolattartótól.

Ára: 14 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 11 900 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A KitchenMaster alkalmazás a vendéglátó szektor számára kifejlesztett komplex rendszer, amely megkönnyíti és felgyorsítja a munkafolyamatokat. Az alkalmazás egyszerűsége és gyorsasága hozzásegít, hogy a rendelésfelvétel lépéseit optimalizálni tudják és átlátható legyen a benne dolgozók számára: a rendelésfelvételtől egészen a kiszállításig, illetve a pincérek koordinálásáig nyomon követhető.

A KitchenMaster szoftver lehetővé teszi, hogy a vendéglátó egység kiszolgálásban résztvevő dolgozói egymással szorosan együttműködve gyors és hatékony szolgáltatást tudjanak nyújtani vendégei részére. A program könnyen átlátható felületei egymásra épülve követik a rendelési folyamatokat. Emellett a szoftver az optimális működéshez szükséges további hasznos információt nyújt felhasználójának és segíti a beszerzési folyamatok rendszerezését, nyomon követését. A rendszer használatával jelentős időt lehet megspórolni, amely a minőségi kiszolgálásra fordítva segít, hogy a vendégelégedettség hosszú távon fenntartható legyen. Felhasználási területek: Éttermek, Kávézók, Pizzériák, Cukrászdák, Bárok. A KM előnyei: 1. 100%-os megbízhatóság 2. Egyszerű, átlátható felület 3. Elérhető okotelefonon, tableten 4. Készlet, leltár egyszerű kezelés 5. Gyors, precíz munkafolyamatok vezénylése 6. Növekvő elégedettség a vendégek részéről a gyorsaság miatt 7. Vezetők számára átlátható kimutatások készítése.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás

Kérdések a termékkel kacsolatban