Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DisplayNOW.net | Online hirdetési piactér

(DisplayNOW Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Egyedi árazású, kedvezményes hirdetési csomagok érhetők el a felületen. Bizonyos csomagok árain DisplayNOW további kedvezményeket érvényesít és tesz elérhetővé.

Ára: 100 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 95 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

220,74 KB
2021-05-12

Termék kategorizáció

online marketing

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

információ, kommunikáció
Smart Trade Applications Kft.
építőipar
PPG Trilak Kft.
információ, kommunikáció
Data Innovation Kft.

DisplayNOW.net online hirdetési piactér, mely a kiadók hirdetési megoldásait értékesíti félautomatizált rendszerén keresztül. Hirdetőink pár kattintással indíthatnak célzott és látható kampányt. Alacsony belépési küszöbbel, már 50.000 forinttól vásárolható kampány minőségi oldalakon. Kiadvány, tematika vagy lokációs preferenciák beállításával hatékonyan érhető el az értékes célközönség.

A DisplayNOW.net egy 2021. április elején indult, új online hirdetési piactér, ahol a leendő - jellemzően KKV, direkt hirdető - Partnerek egyszerűen, pár lépésben / kattintáson keresztül összeállíthatják és megrendelhetik online kampányaikat. A DisplayNOW a hirdetői kört köti össze a médiatulajdonosi oldallal úgy, hogy kiadó Partnereink dedikált hirdetési zónáit, felületre feltöltött további hirdetési termékeit értékesíti automatizált módon. Hirdető partnerek számára a DisplayNOW egy olyan platform, ahol egy kávézás ideje alatt tudnak akár mélyebb online szakmai ismeretek nélkül is kampányt rendelni. Szűrni lehet a csomagok között tematika, kiadvány, de akár lokációs preferenciák szerint is, így egy egyszerű online vásárlási folyamat mentén lehetséges célzott és látható kampányt foglalni a felületen. Alacsony belépési küszöbbel, akár már 50.000 forinttól lehetséges kampányt indítani akár prémium kiadványok oldalain is. A felületen segítséget kínálunk a hirdetés anyagának (banner) elkészítésében is - egyszerű képfeltöltés (banner-varázsló) opcióval biztosítjuk a lehetőséget - a hirdető kampánya egy gyors online előrefizetést (vagy utalást) követően kiszolgálásra kész, indítható lesz. A konkrét felületek és preferált időszak kiválasztásának eredményeképpen látható lesz a kampány, a megjelenések teljesítményéhez kapcsolódó statisztikai adatok pedig már az indulást követően (DisplayNOW belépés után) bármikor megtekinthetők. Médiatulajdonos partnereink számára a DisplayNOW egy olyan értékesítési platform, melyen keresztül hatékonyan éri el hirdető közönségét. Félautomatizált módon, célzottan, kevesebb saját erőforrás bevonásával új piacokat, extra bevételt érhet el - a nemzetközi szolgáltatóknál jóval kedvezőbb feltételek mellett. Minden adminisztrációt a DisplayNOW végez, rengeteg energia és idő szabadul fel, mely erőforrásokat kiadó Partnereink más céljaikra tudják fordítani.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban