Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

CardyBusiness applikáció és CardyGo applikáció

(Cardy Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

csomagajánlat

A jelenlegi funkcionalitással bíró CardyBusiness ingyenes szolgáltatás. A CardyBusinessPro, további funkciókkal felruházott, desktop-os verzió lesz havidíjas, csomagajánlatokkal.

Ára: 0 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kereskedsz? Vendéglátást üzemeltetsz? Szolgáltatsz? Akkor MENEDZSELD ÜGYFELEIDET VIRTUÁLIS KÁRTYÁKKAL! A CardyBusiness szoftverszolgáltatását úgy tudod használni, mintha saját applikációja lenne a vállalkozásodnak, mindez fejlesztési és üzemeltetési költség nélkül

A CardyBusiness applikációval a vállalkozásod profiljának megfelelő érintésmentes, virtuális, kártyákat tudsz létrehozni, és kiadni ügyfeleidnek. A kártyáidat a vevőid, ügyfeleid a CardyGo alkalmazással egyszerűen fogadják, tárolják és használják. Bérletek, kuponok, kedvezmény-, hűség- és időpontkártyák saját céged logójával, egyedi tartalommeghatározással egyszerűen, egy telefon segítségével. Nincs szükség grafikusra, nyomdára, logisztikára, ha a CardyBusiness-t használod és az ügyfelek sem hagyják otthon vagy az autóban a kártyáidat, mert a CardyGo app MINDIG KÉZNÉL van, minta ahogyan a telefonok is! Növeld a vevőid aktivitását és hűségét innovatívan! Ne fejlessz saját applikációt, használd a CardyBusiness szoftverszolgáltatását úgy, mintha saját applikációja lenne a vállalkozásodnak! A Cardy-t ajánljuk minden olyan mikro- kis- és középvállalkozásnak, melyek közvetlenül a civil vevőkkel állnak kapcsolatban: B2C tevékenységet végző kereskedők, vendéglátók, szolgáltatók. A Cardy-t azért fejlesztjük, hogy segítsük a hazai KKV szektor digitális felzárkózását és kiszélesítsük az online marketingkommunikációs eszköztárát. Termékünk eredményes használatában szívesen segítünk partnereinknek!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban