Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Avora ERP gold

(Avorasoft Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A Modern Vállalkozások Programjában részvevő vállalkozásoknak 10% árkedvezményt biztosítunk.

Ára: 6 600 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 940 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

1

villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
Szorgos Vill Kft

Az Avorasoft Solutions Kft. CRM rendszere, továbbiakban: Avora CRM, az alábbi modulokból épül fel: - Naptár modul - Feladatok modul - Feladat lista modul - Projektek modul - Levelezés modul ( Fejlesztés alatt ) - Chat modul ( Fejlesztés alatt ) - Webáruház modul ( Fejlesztés alatt ) - CRM modul ( Fejlesztés alatt ) - Ügyfelek modul ( Fejlesztés alatt )

Avora CRM Az Avorasoft Solutions Kft. CRM rendszere, továbbiakban: Avora CRM, az alábbi modulokból épül fel: - Naptár modul - Feladatok modul - Feladat lista modul - Projektek modul - Levelezés modul ( Fejlesztés alatt ) - Chat modul ( Fejlesztés alatt ) - Webáruház modul ( Fejlesztés alatt ) - CRM modul ( Fejlesztés alatt ) - Ügyfelek modul ( Fejlesztés alatt ) A modulokat egyedi igények alapján fejlesztjük és alakítjuk, hogy a végeredmény egy teljesen személyreszabott CRM rendszer legyen, ami elősegíti ügyfeleink munkafolyamatainak leegyszerűsítését, valamint megkönnyíti az ügyfeleikkel való kapcsolattartást. Az Avora CRM egy felhő alapú szoftver Ez azt jelenti, hogy a szoftver telepítésére a különféle eszközökön nincs szükség, elég hozzá bármilyen PC-s, telefonos vagy tabletes böngésző, legyen az Apple, Windows vagy Android, esetleg egyéb rendszer. A szoftver használatához internet elérés szükséges. Funkciók, modulok Az Avora CRM szoftver az alábbi funkciókat tartalmazza modulok szerint: Belépést követően a szoftver a vezérlőpulton jeleníti meg az általános statisztikai adatokat, mint pl.: bevétel, rendelések száma, ügyfelek száma stb. Grafikonon jeleníti meg a rendelések alakulását és a bevétel, kiadás alakulását hónapokra bontva. Ezeken kívül a vezérlőpulton megtekinthetőek a beérkező levelek, az aktuális teendők és az éppen folyamatban lévő chat ablak. Naptár modul A naptár modulban különböző projekt határidőket, meetingeket, tárgyalásokat és egyéb eseményeket rögzíthetünk. Az eseményekre kattintva megjelenik az adott esemény létrehozásakor hozzáadott leírás. A naptár havi, heti, napi és lista nézetben is megtekinthető. Projektek modul A projektek modulban megtekinthetjük a jelenleg folyamatban lévő projekteket, a hozzájuk társított munkatársakat, a projektek határidejét, a projektben szereplő feladatokat, a projekthez kapcsolódó hozzászólásokat és a projektleírást. A projektben szereplő feladatok készültségi szintjét egy sávdiagram jelöli. A “projekt létrehozása” gombra kattintva új projektet hozhatunk létre. A projektek között szűrhetünk készültségi szintek alapján ( Összes, folyamatban lévő , Befejezett ). Feladatok modul A feladatok modul, a közelgő, folyamatban lévő és lezárt feladatokat jeleníti meg a felhasználók részére. Jogosultsági szinttől függően a felhasználók új feladatokat adhatnak hozzá, munkatársakat jelölhetnek ki a feladat elvégzésére, valamint megváltoztathatják a feladatok státuszát. A feladatok megjelölhetőek cimkékkel, melyek a feladatok sürgősségét ( prioritását ) ábrázolják. Feladatlista modul A feladatok modulban egy adott feladatra kattintva juthatunk el a feladat listához, ahol egy adott feladat részfeladatait jeleníti meg a szoftver. A feladat lista modulban dokumentumokat, feladat leírást adhatunk az adott feladathoz rendelt munkatársaknak. A feladathoz rendelt munkatársak hozzászólást írhatnak ( Chatet indíthatnak ) a feladat létrehozójával.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban