Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

InnoManagement - SaaS - HR

(Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.

Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Lochner Kft.
egyéb szolgáltatás
Mavorski Kft.
egyéb szolgáltatás
Diszpécser 24 Kft

Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Vállalati HR modulja a rendszer egyik központi építőköve. Segítségével nyilvántarthatjuk a HR tevékenységgel kapcsolatos dokumentumokat, szerződéseket, munkatársak adatait valamint akár munkaköri leírásaikat is.

A HR modul segítségével nyilvántarthatjuk a munkatársainkkal kapcsolatos összes releváns adatot, munkaköreiket, engedélyeiket, munkaviszonyuk adatait. A HR modul egy dokumentumtárra épül, ahol a releváns dokumentumokat scannelt formában is nyilván tudjuk tartani. Lehetőség van a felületen orvosi és különböző alkalmassági igazolások kezelésére, oktatások dokumentálására is. Teljes körű HR ügyintézést tesz lehetővé a vállalatirányítás ezen modulja. A kapcsolódó figyelmeztető központban beállított szabályok segítségével automatikus értesítéseket küldhetünk a lejárattal rendelkező okmányokra, pl. az orvosi alkalmassági vagy vezetési engedélyre. A HR modul részét képezi, egy teljeskörű, több fajta fizikai adatgyűjtő eszközzel (riasztórendszer, tábla pc, beléptető rendszerek) integrált munkaidő nyilvántartó rendszer. Segítségével elkészíthetjük munkatársaink több munkahelyre szóló beosztását, a munkaidő nyilvántartási adatokból pedig előkészíthetjük a bérszámfejtést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban