Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DREAM4SYS komplex vállalatirányítási rendszer

(DREAM4SYS Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Szakmai tanácsadás, oktatás a rendszer bevezetéséhez. Vállalati CRM, értékesítés terület – tanácsadás a NAIH regisztrációban Internetes értékesítés (Vállalati webáruház) – ingyenes SEO tanácsadás Internetes megjelenés (Vállalati portál)

Ára: 4 750 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 512 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

5,39 MB
2024-05-29
8,48 MB
2024-05-29

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A licenszdíj az igényelt modulok és felhasználók számának függvényében kerül egyedileg kiszámításra.

Szoftverünk az online számlázási törvényre már felkészült - Naválló. DREAM4SYS ERP rendszerünk egy cég életében felmerülő minden fontos ügyviteli munkafázisra nyújt valamilyen megoldást. Az alap DREAM4SYS ERP következő elemekből épül fel: Internetes megjelenés (céges weblap) és internetes értékesítés (webshop), raktárkezelő rendszer, számlázó rendszer, gyártásvezérlés, projektmenedzsment, Iktatás, CRM, vállalati kontrolling, logisztika. Rendszereinket marketinges elvek alapján fejlesztettük, ahol nagyon fontos, hogy az adott rendszer minél több információt adjon kezelőjének. Ahhoz, hogy egy weblap vagy egy hírportál fejlesztés napjainkban kielégítse a megrendelő minden igényét, nemcsak szépnek, de okosnak is kell lennie. Információkat kell hogy adjon tulajdonosának a látogatóiról és azok szokásairól. Szeretné tudni, kik keresik fel honlapját? Mit néztek meg legtöbbször? Mind ezt név szerint? Rendszereink ilyen kérdésekre tudnak választ adni. Rendszerünk tervezése során fontos tényező volt az egyes modulok közötti kommunikáció kiépítése, mert így akár egy fős vállalkozás vagy 100 fős nagyvállalat számára egyszerűen használható, a lehető legkevesebb emberszükséglettel. Az egyes folyamatok több modult is automatikusan elindítanak, hisz ha érkezik egy megrendelés az internetes értékesítési felületről, az automatikusan csökkenti a raktárkészletet és elkészíti a hozzá tartozó számlát. Amennyiben a saját cég végzi a gyártást akkor indítja a gyártási rendszert. Mindezt úgy, hogy minden egyes dokumentum és a munkafázisokhoz kapcsolódó tevékenység automatikusan iktatódik az iktatási rendszerben. A cég vezetőjének más feladata sincs, mint a vállalati kontroling modulban ellenőrizni azt. A Dream4Sys ERP vállalati kontrolling szoftver egy olyan döntést segítő eszköz, amely a legnehezebb helyzetekben is segíti tisztán látni a cég aktuális helyzetét és megmutatja a jövőbeni lehetőségeket. Rendszerünk könnyedén beépül számlázó, raktárkezelő, pénzügyi és kereskedelmi modulokba és azonnal használható a beimportált adatokkal.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban