Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Adatvizualizáció Power BI/Tableau/Looker Studio

(HolistiCrm Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Minimum 1 dashboard (10 riport) megrendelése esetén 5% kedvezmény az árból.

Ára: 4 237 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 025 150 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

9,38 MB
2024-09-21

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

humán-egészségügyi, szociális ellátás
WellWay Clinincs Kft.
információ, kommunikáció
Whitedog Media Kft.
információ, kommunikáció
Smart Design Digital Kft.

A Power BI, Looker Studio és a Tableau lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző adatforrásokból adatokat gyűjtsenek, elemezzenek, és vizualizáljanak. Az eszköz célja, hogy segítse a vállalkozásokat az adatvezérelt döntéshozatalban azáltal, hogy interaktív és látványos jelentéseket, dashboardokat hoz létre. Alapesetben 1 dashboard 10 riportot tartalmaz.

Power BI és Tableau fő funkciói: Adatgyűjtés és -integráció: A Power BI számos adatforrást támogat, (Excel, SQL, felhőalapú szolgáltatások) így egyetlen platformon kezelhetőek a különböző forrásokból származó adatok. Adatfeldolgozás és átalakítás Adatvizualizáció: lehetővé teszi a különböző grafikonok, diagramok, térképek és egyéb vizualizációk készítését, amelyek segítenek az adatokból üzleti betekintést nyerni, az adatokat különféle dimenziók és metrikák szerint vizsgálni. Támogatja az összetett analitikai lekérdezéseket is. Az interaktív elemek lehetővé teszik az adatok dinamikus felfedezését. Jelentéskészítés és dashboardok: Lehetővé teszi átlátható és könnyen érthető jelentések és dashboardok létrehozását, amelyeket egyszerűen megoszthatunk a csapat tagjaival vagy a vezetőséggel. Ezeken keresztül egyszerűbbé válik az üzleti folyamatok monitorozása és elemzése. Adatfrissítés: Automatikusan frissíthető dashboardok biztosítják az adatok valós idejű megjelenítését, így a felhasználók mindig naprakész információkhoz jutnak. Biztonság és hozzáférés: Lehetőséget biztosít az adatokhoz való hozzáférés szabályozására, például különböző jogosultsági szintek beállításával, ami megvédi az érzékeny adatokat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban