Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Informatikai állapotfelmérés, tanácsadás

(Checksum Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Informatikai állapotfelmérés, tanácsadás csomag megrendelésekor 20% kedvezményt biztosítunk. Kedvezményes rendszermérnöki óradíj: 10.300 Ft + ÁFA

Ára: 12 875 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 10 300 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Feltérképezzük cége jelenlegi informatikai környezetének gyengeségeit és erősségeit, melyről egy részletes riport és vezetői összefoglaló készül. Vizsgált területek: informatikai szolgáltatások, adatbiztonság, folyamatok, eszközkezelés és licencelés. A tanácsadás eredményeképpen nem csupán felmérést és a problémák feltárását végezzük, de azok megoldására is konkrét javaslatot teszünk.

Úgy érzi, hogy cégének informatikai működése nem optimális? Esetleg szeretné, ha egy független szakértő is áttekintené a szolgáltatást, hogy arról reális képet kapjon? Vagy csak kíváncsi, hogy mik a fejlesztés lehetőségei a személyi számítógépek, szerverek, hálózatok, alkalmazások és folyamatok esetében? Annak függvényében, hogy mennyire alapos képet szeretne kapni cége informatikai működéséről, az auditot személyes interjú, fizikai vagy szoftveres állapotfelmérés, vagy mindezek kombinációjával végezzük. Miután feltérképeztük a jelenlegi környezet gyengeségeit és erősségeit, egy részletes riport és vezetői összefoglaló készül az informatikai szolgáltatások hatékonyságáról, az adatbiztonság állapotáról, az alkalmazott folyamatokról, az eszközkezelésről és a licencelésről, melyet a szolgáltatás részeként személyesen is bemutatunk. A tanácsadás eredményeképpen nem csupán felmérést és a problémák feltárását végezzük, de azok megoldására is konkrét javaslatot teszünk független attól, hogy azok kivitelezésében részt vesz-e cégünk vagy sem. Célunk nem mindenáron a vezető informatikai megoldás kihelyezése, sokkal inkább a megbízó igényeinek és reális lehetőségeinek leginkább megfelelő szolgáltatás kialakítása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban