Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Vezetői információs rendszer

(EN-CO Software Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A fenti ár minimális irányár. Egyedi fejlesztéseket 10.000Ft+ÁFA óradíjon vállalunk, amiből 20% kedvezményt biztosítunk a modern vállalkozások programja keretében. Több fejlesztés megrendelése esetén „csomag ajánlatot” adunk, ami további 5% kedvezményt tartalmaz.

Ára: 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A vállalkozás hatékony vezetésének, a megfelelő döntések meghozatalának az alapja a teljesítmények, feladatok státuszának folyamatos, napra kész ismerete. Csak ezek birtokában lehet meghozni azokat az intézkedéseket, amelyek a legjobban igazodnak a körülményekhez. A rendszer egyedileg kerül kialakításra igazodva a cég működéséhez. A rendszerhez kialakítható natív mobil alkalmazás, aminek a segítsé

A vállalkozás hatékony vezetésének, a megfelelő döntések meghozatalának az alapja a teljesítmények, feladatok státuszának folyamatos, napra kész ismerete. Csak ezek birtokában lehet meghozni azokat az intézkedéseket, amelyek a legjobban igazodnak a körülményekhez. A rendszer egyedileg kerül kialakításra igazodva a cég működéséhez. A rendszerhez kialakítható natív mobil alkalmazás, aminek a segítségével a megfelelő személyek minden pillanatban rendelkeznek a szükséges információkkal.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban