Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Értékesítést támogató bemutató VR technológiával

(Virtula Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Grátisz személyes tanácsadással (1 óra) és rövid VR bemutatóval tesszük átélhetővé a vevők számára a termék előnyeit és cégre szabhatóságát.

Ára: 5 130 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 873 500 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

8,88 MB
2024-07-12

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

szállítás, raktározás
GYSEV-CARGO Zrt.

Használja a hordozható VR szemüvegeket és az egyedi fejlesztésű szoftverünket arra, hogy ügyfelei, beszállítói, partnerei bárhol megismerhessék vállalatának infrastruktúráját, referenciamunkáit, termékeit, szolgáltatásait. Mutassa be büszkeségeit úgy, ahogy másképp nem lehet, mindezt egy innovatív és élvonalbeli technológiával!

Bár már évtizedek óta velünk van a virtuális valóság technológia, az értékesítés támogatására eddig nem használták. Az új hardverek és a szoftvereket támogató motorok újabb és újabb dimenziókat nyitnak meg a fejlesztésben és teszik a KKV-k számára is elérhetővé az ilyen fejlesztéseket. Könnyen kezelhető és szállítható eszközzel tud olyan valóságos élményt nyújtani egy kiállításon, állásbörzén, vagy éppen egy tenderen, vagy egyszerű kávéházi beszélgetésen, amely az átlagemberek számára még egyáltalán nem ismert. Egy általunk épített és cégre szabottan berendezett irodából 4 olyan videó érhető el, amit speciális - 360 fokos, sztereó - kameránkkal készítettünk a megrendelőnél, amelyek bemutatják a vállalat büszkeségeit. (Például az infrastruktúrát, a referenciákat, a termékeket, a különleges adottságokat stb.) Az alapcsomag bővíthető további virtuális helyiségekkel és videókkal is, akár későbbi időpontban is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban