Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Robotizált Folyamatautomatizálás (RPA)

(Optimaze Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A felmérés, tervezés, fejlesztés és tesztelés óradíjából 10% kedvezményt adunk, illetve a tervezésre fordított költséget jóváírjuk a fejlesztési díjból.

Ára: 19 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 17 100 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Infrastruktúra szolgáltatás, tárhely szolgáltatás, rendszerintegrációs tanácsadás, egyéb, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , egyéb, Egyéb

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Az RPA piacvezető szoftvergyártó UiPath Partnereként, gondoskodunk az üzleti folyamatok automatizálásának teljes életciklusáról, a lehetőségek felkutatásától, a fejlesztésen és licence beszerzésen át, egészen az üzemeltetésig. Szoftverrobotos megoldásainkkal növeljük a szervezeti hatékonyságot, időt és költsége takarítunk meg, valamint csökkentjük a hibaarányt.

A Robotizált Folyamatautomatizációs (=Robotic Process Automation - RPA) technológia lehetővé teszi a manuálisan végzett, monoton, nagy volumenű, gyakran ismétlődő, szabályalapú, szabványosított, digitális adattal dolgozó, stabil üzleti folyamatok automatizálását. A szoftverrobotok olyan problémákra nyújtanak megoldást, mint a szűkös emberi erőforrás, leterhelt munkaerőállomány, lassú munkafolyamatok, időigényes adatgyűjtés és -feldolgozás, sok rendszer párhuzamos használata, illetve hosszú átfutási idejű és magas költségigényű fejlesztések. Az automatizmusok bevezethetőek HR, Beszerzés és Értékesítés, IT, Marketing, Pénzügy és Könyvelés, Logisztika, illetve Ügyfélszolgálati területekre egyaránt. A folyamatautomatizációs projektek során felmérjük a teljes szervezet munkafolyamatait, dokumentáljuk azokat, megtervezzük és felkészítjük a kiválasztott feladatokat a robotizálásra. Ezt követően beszerezzük a szükséges UiPath licenceket, megvalósítjuk a fejlesztést, teszteljük a megoldást, majd pedig bevezetjük az éles környezetbe is. Minden élesbe állított szoftverrobotot utókövetünk, kezeljük a változásokat, illetve hibákat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban