AXEL Professional Softwares Kft.

AXEL Professional Softwares Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az AXEL Professional Softwares Kft. kimagasló dinamikával fejlődő MagyarBrands díjas cég. A szoftverfejlesztési és technológiai divíziónk által fejlesztett és forgalmazott szoftvereink Magyarország egyik legnépszerűbb termékcsaládja.

Miért válasszon minket?
Mert több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk.
Mert az AXEL PRO kezelőfelülete felhasználóbarát, áttekinthető.
Mert szoftverünket folyamatosan frissítjük.
Mert az innovatív funkciók óriási segítséget nyújtanak a céges ügyvitelben.
Mert megfizethető áron juthat minőségi termékhez.

Esettanulmány

Az esettanulmány alapjául szolgáló ügyfelünk egy közép-dunántúli régióban működő, több, mint 300 fős szolgáltató vállalat, akikkel 2007 óta állunk üzleti kapcsolatban.
Szoftverünk, az AXEL PRO Számlázó Program megvásárlása előtt a következő problémákkal kellett nap, mint nap szembesülniük:
- A számlákat kézzel írták egy számlatömbbe, amely pénz és időrabló tevékenységnek bizonyult.
- A partnereiket és azok adatait nem tartották nyilván, ezzel számtalan lehetőségtől estek el (pl. hírlevelek kiküldése, személyre szabott szolgáltatások)
- Adataikat Excel táblákban vezették, ami adatrögzítési hibákhoz vezetett, és ez lassította az ügymenetet.
- Számláikat papír alapon adták át könyvelőjüknek, azonban ez rettentő sok plusz terhet rótt mind a cégre, mind a könyvelőre.
- Rengeteg időt fordítottak adminisztrációra, adatok keresésére, aminek köszönhetően nem tudtak a cég fejlesztésére koncentrálni.
Az AXEL PRO Számlázó Program megvásárlásával a fenti problémák megszűntek. A következő megoldásokkal jelentős mennyiségű pénzt takarított meg a vállalkozás, és ezáltal gördülékenyebbé vált a napi munkavégzés:
- A korszerű grafikus felhasználói felület kezelésével a számlakiállítás egyszerűvé és gyorssá vált. A leggyakoribb funkciókat a kedvencek főmenübe rendezték.
- Vevőiket, beszállítóikat és egyéb ügyfeleiket a partnerlistában tartják nyilván. A partnerekhez nem csak számlázási nevet és címet, hanem számos egyéb adatot rendelhetnek, illetve csoportokba rendezhetik őket. Számlázáskor egyszerűen ki tudják választani a partnert a partnerlistából.
- Egyszerűen elkészítik a számlákat, díjbekérőket, eladásokat, szállítóleveleket, árajánlatokat, bejövő megrendeléseket, kimenő megrendeléseket, és ezek formátumát részletesen testreszabják. Minden ügylethez tetszőleges számú kísérő dokumentumot csatolnak (doc vagy pdf formátumból.)
- A könyvelő részére emailben küldik az adatokat közvetlenül a programból. Ezáltal az ügyvitelük sokkal gyorsabbá vált, már nem kell többé papírhalmazokkal menniük a könyvelőhöz, hanem egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, az irodából küldik az adataikat a könyvelésnek. Ezzel jelentősen megkönnyítették saját és könyvelőjük munkáját is.
- Több raktárat is kezelnek programunkkal, valamint az árucikkeiket és szolgáltatásaikat csoportokba rendezik. A készletértékeket tetszőleges dátumra visszamenőleg lekérdezik. A program azonnal meg tudja jeleníteni és nyomtatni a beszerzési- és az eladási áron számolt összkészlet értéket. A meghatározott minimum értékek alapján szoftverünk azonnal jelzi számukra, hogy mely termékek vannak fogyóban.

Az AXEL PRO Számlázó Program használata a fentiekben részletezett megoldásokkal jelentős változásokat hozott az említett cég mindennapi tevékenységében, megkönnyítve ezzel a dolgozók napi munkáját.

További esettanulmányok: http://www.axel-szamlazo-program.hu/referenciak