KRI Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

KRI Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk számos IT megoldással rendelkezik. Megoldásaink támogatják vállalkozása gördülékeny működtetését, és leegyszerűsítik folyamatait. Korszerű technológiákkal dolgozunk. Cégünk tulajdonában lévő szoftvereit vállalkozására szabjuk és a célfeladatoknak megfelelően állítjuk be. Egyedi igény esetén teljesen új rendszereket fejlesztünk önnek. Szakembereink segítenek az infrastruktúra tervezésében, kialakításában, és lefejlesztésében. A fejlesztésen túl az üzemeltetésben is állunk rendelkezésére.
A webshopok és weboldalak készítése ma már nem olyan költséges és körülményes, mint 10 évvel ezelőtt. A felhasználói felületek könnyen kezelhetőek, átláthatóak. A weboldal tartalma egyszerűen változtatható programozói tudás nélkül. Marketingeseink a vállalkozása erősségeire építve tervezik meg vadonat új weboldalát. Grafikusaink új, személyre szabott dizájnt készítenek vállalkozása igényeire szabva.

Esettanulmány

A cég egy 10 éve piacon lévő mérnöki iroda, mely elektronikus oktatási felületet nyújt a partnerei részére.
Olyan többkomponensű, modul felépítésű szoftver keretrendszer fejlesztése, amely a Megrendelő
által meghatározott feltételek szerint képes együttműködni modul szinten - a meghatározott
interfész specifikációk szerint – az eseményvezérelt világítási rendszer által elvárt események
valósidejű észlelésében, a szükséges világításkapcsoló eljárások specifikálásában és szabályalapú
működésében.
Jelentős energiamegtakarítás érhetőek, mint energiaköltségben, mint biztosnágtechnikai eszközöök és ráfordítások tekintetében.