Corvex Üzleti Megoldások Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Corvex Üzleti Megoldások Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Integrált Vállalatirányítási Rendszer (ERP) szolgáltató. Informatikai tanácsadás, szoftverfejlesztés, kiemelt terület a mobil alkalmazások fejlesztése.

Esettanulmány

A vállalkozás fejlett technikát és technológiát alkalmaz a darabolás, lemezalakítás, lakatos munkák, hegesztés, forgácsoló megmunkálás, felületkezelés és szerelés területén. A gyártásban nagy gyakorlattal rendelkező, többségében finomszemcsés acélokra is minősített hegesztők dolgoznak.


Egy vállalatirányítási rendszer általános célja, hogy egy gyártó- termelő vállalat a termékeit magasabb üzembiztonsági feltételek mellett, gazdaságosan tudja előállítani. Az INFOR COM képes összetett és megbízható gazdasági utókalkulációt készíteni. Az ebből kapott empirikus adatok alapján pontosan körvonalazottá válik a gyártás-, és így a működési stratégiai tervek is modellezhetők.

A rendszer magas fokú anyag- és kapacitástervezési funkcionalitása lehetővé teszi, hogy percre pontos termelési terv készüljön a vevői igények alapján. Így a felhasználó valós jövőbe látást ér el úgy, hogy a termelési folyamat bonyolultságától függetlenül előre láthatóvá válnak az esetleges szűkkeresztmetszetek okozói.

Az infor ERP COM teljesen integrált ügyviteli moduljának segítségével a felhasználó automatikus kontírozási szabályokat képes rendelni minden anyagmozgáshoz és a költséghely/költségviselő paraméterek beállításával pontos kép körvonalazódik a termékek tényleges önköltségéről.

Az INFOR COM használata során a költségkímélő gyártás folyamán felszabadult források, illetve a kapacitásnövekedésből származó többlet árbevétel, lehetővé teszik a folyamatos gyártás-fejlesztést, az új technológiák bevezetését, javuló versenyképességet biztosítva így a vállalatnak és növelve a piaci részesedésüket.