ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

ADEPT CONSULTING Informatikai és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Adept Consulting Kft. 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy kis- és középvállalatok részére informatikai támogatást nyújtson. Mára a gazdálkodás teljes folyamatában nyújtunk tágabb értelemben vett informatikai, szervezési- és költségoptimalizálási szolgáltatásokat megbízóink számára. Szolgáltatásaink felölelik a szervezet, valamint a rendszerek működésének átvilágítását, a problémák feltárását, a célok és feladatok megfogalmazását, ajánlások kidolgozását, továbbá - igény esetén - azok megvalósítását.

Temékeink

Esettanulmány

Tolna megyei, 30 főt foglalkoztató, szervizeseket alkalmazó vállalkozás
A vállalkozás számítástechnikai parkja és az alkalmazott szoftverek elavultak, és nem feleltek meg a kor szintjének. A kialakítandó új struktúra pontos mérete megjósolhatatlan volt, gondot okoztak a távoli felhasználók, ráadásul a beruházáshoz szükséges forrás sem állt rendelkezésre.
A lokális levelező és fájlszerver és sharing megoldás helyett az általunk kialakított privát felhő környezetbe migráltuk a cég adminisztrációját, ezáltal korszerűvé és költséghatékonnyá téve a rendszert. Egyszeri beruházás helyett havidíjas szolgáltatási modellt vezettünk be, ahol a foglalkoztatottak létszámának és a felhasználói igényeknek megfelelően dinamikusan változik az általunk biztosított erőforrás mennyiség, és ezáltal nincs szükség felesleges kapacitások lekötésére. A felhasználóknak csak internetkapcsolatra van szükségük, és a világon bárhonnan el tudják érni céges adataikat megfelelő biztonságban.