ERP SMARTKEY 10101 Korlátolt Felelősségű Társaság

ERP SMARTKEY 10101 Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunk 2012-ben alapult kezdetben Marketing tanácsadással, weboldal készítéssel kisebb egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkoztunk. 2016-óta a megbízóink igényeit figyelembe véve bővítettük a fejlesztési osztályunkat és egyedi komplex vállalat irányítási szoftverek fejlesztését kezdtük meg. Azóta szoftvereink palettája folyamatosan bővül a CRM. számlázás , raktárkezelés , és egy vállalkozás életében fontos funkciókkal.

Esettanulmány

A Szorgos Kobold Kft Napelemes rendszerek és épület villamosság területén kivitelező vállalkozás. A vállalkozás 11 Fővel végzi a tevékenységét.
A vállalkozás értékesítési és kivitelezési folyamatainak a segítése, felgyorsítása. A folyamatok precíz átlátásának a hiányossága és a pénzügyi után követés és tervezési kontroll segítése.
A vállalkozásnál az értékesítők napi munkájának a segítése a napelemes rendszerek előzetes árajánlatainak az elkészítésének a segítésében, ami a rendszer bevezetése előtt ajánlatonként 30p időt igényelt a rendszerrel ez automatikussá vált. Az ajánlat elkészítését követően a CRM rendszer segítségével a sales folyamat segítése. A sales folyamatok lezárása után a rendszer a kivitelezés támogatásában nyújt segítséget a folyamat/projekt kezelővel a szükséges anyag felhasználással a raktár kezelő beiktatásával. A számlázó rendszer automatikus folyamatainak a segítségével az adminisztráció segítése, a kintlévőség kezelése. A folyamatok során keletkező adatok alapján a teljes Kontrolling, megfelelő adatokkal látja el a cégvezetés a megtérülésekkel és a pénzügyi tervezésekkel kapcsolatban.