EVO SOFT Tanácsadó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

EVO SOFT Tanácsadó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

EVO Soft - a számlázóprogramoktól az ügyviteli rendszerekig - az ügyvitel EVOlucioja.

Az EVO Soft célja, hogy azon kis és közepes vállalatok munkáját segítse, akik rendszereiket, mûködésüket fejleszteni kívánják, így próbálnak megfelelni az egyre élesedõ verseny követelményeinek.
Rendszereink bevezetése nemcsak piaci elõnyt jelent a cége számára, de jelentõs költségmegtakarítást is jelenthet a cégének (így a rendszerfejlesztés költségei néhány hónapon belül megtérülnek)

Teljes rendszermegoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére az ügyviteli rendszerek területén a saját fejlesztésû ügyviteli rendszereinkkel, amelyek akár egy több száz fõvel mûködõ termelõüzem igényeit is kielégítik (értékesítési, pénzügyi, raktár, gyártási és akár minõségbiztosítási modulok). Programjainkat teljes mértékben az ügyfelek speciális igényeire tudjuk szabni.

Az ügyviteli rendszer felépítése mellett, hálózatépítési és hardverfejlesztési projecteket is bonyolítunk.

Esettanulmány

A cég mobil tartozékok értékesítésével foglalkozik. Több millió forintos forgalmat bonyolítanak, a foglalkoztatottak száma 3 fő, amelyek mindegyike használja a bevezetésre került rendszert.
A cégnél egy komplett ügyviteli rendszer került bevezetésere, amely hatékonyan támogatja a megrendelések, szállítólevelek, számlázás és raktárkezelés folyamatokat.
A bevezetett rendszer integrált egységes adatbázison működő modern technológiával kifejlesztett rendszer. A cég a bevezetést követően hatákonyan és rövid átfutási idővel tudja elvégezni a megrendelések adminisztratív kezelését, és a raktárkezelést.